nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 05. 09.: Energiákkal teli kedd

Napi horoszkóp 2023. 05. 09.: Energiákkal teli kedd

Kedden a csillagjegyek csupa pozitív energiával vágnak bele a napba.

Kos

Ha bármilyen téma van, amit meg szeretnél beszélni a pároddal, szeretteiddel vagy a kollégáiddal, akkor válaszd a mai napot. Ideálisabb alkalmat nem fogsz találni a héten. Érveid a helyén lesznek.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kedden kifejezetten élvezed a munkát. Úszol az ötletekben, ma bárkivel egyezségre juthatsz. Munka után sétálj egy nagyot, mozgasd meg izmaidat. Vásárolni csak akkor menj, ha nagyon muszáj!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A kedd kifejezetten jó nap lesz arra, hogy egyeztess és megbeszéléseket tarts. Érthetően kommunikálsz, ötleteidet mindenki jól fogadja, ma nagy hatással leszel környezetedre. Minden mondatod és mozdulatod siker koronázza.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nyugodt és békés napnak ígérkezik a kedd. Bármilyen ellentétben állsz a kollégáiddal vagy családod valamelyik tagjával, ma könnyedén rendezheted azt. A közös hangot mindenkivel megtalálod.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Kedden igényt tartasz a beszélgetésre, csevegésre. A környezetedre azért légy tekintettel, győződj meg róla, hogy senkit sem zavarsz. Ha régen beszéltél már a barátaiddal, akkor ideje felhívnod őket.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A hét második napján kihozhatod magadból a legjobbat. Feladataiddal villámgyorsan haladsz, sőt, olyannyira hatékony vagy, hogy ez a munkád minőségének rovására sem megy. A kedd motiváló lesz számodra.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma semmilyen akadály nincs előtted. Minden megy, mint a karikacsapás, nem ismersz lehetetlent. Örömmel tölt el a keddi siker, hisz ez egyfajta motiváció számodra a jövőben. Arra azonban vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 05. 09.: Energiákkal teli kedd

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Kedden nehezen tudod eldönteni, hogy magányra vagy társaságra vágysz. Vonulj félre és csak az interneten keresztül társalogj, így csak azzal kell beszélned, akivel valóban szeretnél.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kedd bizakodásra ad okot, teljesen mindegy, hogy mivel töltöd a napot. Ha a munkahelyeden vagy otthon dolgozol, akkor is hatékonyan és eredményesen haladsz, ami feldobja a hangulatod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kedden fantasztikus híreket kapsz a munkáddal és persze a jövőddel kapcsolatban. Ettől újra optimistának érzed magad, ismét bízni tudsz a sikerben. Az energiádra is szükség van a továbbiakban, de azért menj el ma sétálni, futni, mert jót fog tenni a testednek és a lelkednek is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kedden friss és energikus vagy, de ha nem figyelsz a felhők könnyen összecsaphatnak a fejed felett, különösen a hét második felében. Ugyan pozitív személyiség vagy, de ha sodródsz az árral, akkor nagy bajba kerülhetsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kedden nem feltétlenül tökéletes minden, de te ennek ellenére elégedett lehetsz. Ne feledd, az életedet te irányítod, senki más! A lehetőségek adottak, tedd, amit a szíved diktál, nem fogod megbánni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top