nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 05. 19.: Bonyolult péntek

Napi horoszkóp 2023. 05. 19.: Bonyolult péntek

Ma nem fognak nagyon unatkozni a csillagjegyek.

Kos

A napi horoszkóp szerint kellemetlenség érhet téged pénteken. Ennek ellenére pozitívnak kell maradnod, mert csak így tudsz összehangolt munkát végezni a többiekkel. Egy kicsit nehezedre esik, de ha belekezdetek, minden könnyedén halad majd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egyeztesd a terveidet a többiekkel, legyen az munka vagy családi tevékenység. Nyitott vagy és engedékeny, így könnyedén megoldhatod a mai feladatokat. Nehéz munkahét áll mögötted, de a hétvégén kipihenheted magad.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd azt a hihetetlen lelki erőt és tettvágyat, amely benned munkál. Bizonyíthatsz, példát mutathatsz és ezzel a környezetedet is jobb teljesítményre ösztönözheted.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nem kell minden feladatot a mai napra sűrítened. Senki nem akar túlórázni, ahogy te sem. Viszont, ha összedolgoztok, akkor hatékonyak lehettek, így hétfőn nem kell elmaradással kezdenetek a munkát.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Te általában örömmel nyújtasz érzelmi támaszt embereknek, de ma elképzelhető, hogy egy hír, vagy esemény miatt nagyobb szükséged lenne arra, hogy saját magaddal törődj. Így, ha most valaki hozzád fordul, mondj nemet! Néha ezt is kell!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egyáltalán nem bánod, hogy végre péntek van. Ugyan visszarázódtál a munkába, de nem volt egyszerű ez a hét. A hétvégén visszanyerheted energiádat, most azt teheted, amit a szíved diktál.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken rengeteg feladat vár rád, de az energiád is túlteng, így mindent megoldhatsz. Ha pedig nem készülsz el mindennel, hétfőn is lesz rá lehetőséged. Állíts fel egy sorrendet, a legfontosabb és legkomplikáltabb feladatokat old meg ma, majd koncentrálj a pihenésre.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 05. 19.: Bonyolult péntek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma inkább kérdezz többször, mint hogy hibákat ejts. Senki nem haragszik meg, ha biztosra mész, ellenkező esetben újra neki kell látnod a feladatnak és soha nem végzel vele. Legalábbis nem ma.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Jó napnak ígérkezik a mai, munkádat dicséret kísérheti. Nem feltétlenül ma, de már nem kell sokat várnod. Érzed, hogy a munkád hasznos és fontos vagy a munkahelyeden. Plusz pénz is állhat a házhoz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma előfordulhat, hogy forró helyzetbe kerülsz és elsőre a legjobb reakciónak azt tartod, hogy sietve távozz a helyszínről. Lehet azonban, hogy ez nem lenne a legokosabb megoldás. Most ott és akkor kell tenned valamit a helyzet megoldásáért, amikor ez történik.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma egy titokra, vagy rejtélyre derülhet fény, de arra is van esély, hogy valaki hirtelen lelepleződik a közeledben. Bármi is kerül napvilágra, nem leszel túlságosan boldog tőle és talán azt gondolod, jobb lett volna meg sem tudni mindezt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénteken sem lesz egyszerűbb dolgod, mint a hét többi napján. Nemsokára itt a hétvége és kipihenheted a fáradalmakat. A félreértések elkerülése érdekében mindenképpen egyeztess a többiekkel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top