nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 05. 20.: Csendes szombat

Napi horoszkóp 2023. 05. 20.: Csendes szombat

Egyes csillagjegyeknek a szombat valóban a nyugalom napja lesz.

Kos

A napi horoszkóp szerint a mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Jó érzés, hogy nem vagy egyedül, ők is örömmel töltik veled a napot. Nézzetek filmet, társasozzatok, beszélgessetek és persze dobjatok össze egy finom ebédet vagy vacsorát közösen.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma úgy érezheted magadat, mint akit egyszerre két irányba húznak. Mivel azonban egyszerre nem indulhatsz két helyre, neked kell eldöntened, melyik legyen az irány. Fontos, hogy a felelősségérzetednek megfelelően cselekedj, de egy pillanatra sem feledkezz meg arról, hol is vagy te a történetben.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombat a nyugalom napja lesz számodra. Nem is vágysz másra, így nem kérdés, hogy ez a te napod. Sétálj, fürdőzz egyedül vagy a pároddal, esetleg csináljatok közös programot.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rád tör a vásárlási láz. Az internetes boltoknak sok buktatója van, ha mégis rendelsz valamit, légy nagyon körültekintő. Ha feszült vagy és rossz a kedved, akkor nem a vásárlás a megoldás.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szombaton nyugalmat és békét érzel, úgy érzed, a hatalmas nyomás végre lekerült a válladról. Ma te vagy a legfontosabb, tégy kedved szerint, szeretteid is szívesen csatlakoznak hozzád, persze csak akkor, ha nem egyedül akarsz lenni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap a feltöltődésé, a békéé és a nyugalomé. Egy közös program a pároddal, igazi felüdülést jelenthet számotokra. Nézzétek a kedvenc sorozatotokat, fürdőzzetek együtt, a lényeg, hogy egy kicsit kettesben legyetek.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Felidézed emlékeidet, amik akár könnyet is csalhatnak a szemedbe. Nem feltétlenül kell okokat keresned, ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023.05.20.

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Lehet, hogy ma figyelemmel kellene lenned egy a környezetedben élőre, mivel elképzelhető, hogy akaratodon kívül kellemetlenséget okozol neki, vagy akadályozod valamiben. Amennyire csak tudsz, legyél rá tekintettel, de azért teljesen alá sem kell rendelned magadat neki.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed kevesebb pénzed van, mint valaha. Ne rágódj most ezen, főleg azért ne, mert lehet, hogy csak túlreagálod a dolgot. Ha nagyon idegesít, nézd át a kiadásaidat és a bevételed.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma jól érezhetnéd magad, ennek ellenére nagyon érzékeny vagy. Ne tedd tönkre a hétvége első napját veszekedéssel és sértődéssel. Senki nem akar megbántai, te reagálod túl a dolgokat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma lehet, hogy összetűzésbe keveredsz valakivel, amikor előállsz egy új ötlettel, vagy megoldási javaslattal valahol. Valaki ugyanis egészen másképpen képzeli el a dolgokat és jó esélye van annak, hogy ennek hangot is ad.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma nem kell rohannod sehova, ha te is úgy akarod. Hiába a sok elintéznivaló, jobb lenne, ha mindent a lehető legnagyobb nyugalomban tennél. Amúgy is korlátozottak a lehetőségeid, lassíts és hidd el, jobban fogod érezni magad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top