nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Türelem rózsát terem!

Napi horoszkóp 2023. 05. 25.: Türelem rózsát terem!

A mai nap legyetek türelemmel kedves csillagjegyek!

Kos

A napi horoszkóp szerint csütörtökön el kell engedned minden aggodalmad és mindent, ami nyomaszt téged. A szorongással csak tetézni tudod a gondokat, ezzel pedig mindenkit kiboríthatsz. Vedd kezedbe az életed és lépj végre a tettek mezejére!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon pozitív vagy, ma minden a kedved szerint alakul, így használj ki minden lehetőséget. Ennek következtében kicsit könnyelmű lehetsz. Figyelj, hogy ne hagyják el olyan szavak a szád, amivel megbánthatsz valakit.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Csütörtökön frissnek érzed magad, testileg és lelkileg, szellemileg is. Gördülékenyen haladsz a munkáddal, ma semmi nem akadályoz téged, akár sokkal korábban is végezhetsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Csütörtökön rugalmatlan lehetsz a munkában, holott ez rád egyáltalán nem jellemző. Minden feladatra nyitottnak kell lenned, ne akadj fenn az apróságokon. Mindenre képes vagy, bármilyen feladattal meg tudsz birkózni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Csütörtökön nemcsak az óvatosságodra, hanem a türelmedre is szükséged lesz, mert többen is próbára fogják tenni. Ma a legnagyobb feladatod a nyugalmad megőrzése lesz. Ne add meg senkinek azt a szívességet, hogy sikerüljön neki felbosszantania.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Csütörtökön óvatosnak kell lenned. Nemcsak a szavaiddal, hanem a közlekedésben is. Semmiképp se telefonálj az autóban, mert könnyen balesetet okozhatsz. Ha pedig a munkahelyeden folytatnál magánbeszélgetést, győződj meg róla, hogy senki ne hallja.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Csütörtökön a környezeted elégedetlen és hangulat romboló lesz. Bárki viselkedése is bosszantó számodra, csak finoman tudasd vele, nehogy megsértődjön. A legjobban mégis akkor cselekednél, ha nem tennél semmit.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Türelem rózsát terem!

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Csütörtökön jól érzed magad, fellélegezhetsz. Ha van rá lehetőséged, tölts minél több időt a szabadban. Ha nem, akkor szellőztess ki otthon vagy az irodában, ahol éppen vagy. Dolgozz a teraszon, ha úgy tetszik, ma felfrissül a tested és a lelked is, nem utolsó sorban pedig, a munka is sokkal jobban megy majd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Csütörtökön akkor tennél a legjobban, ha félre vonulva, egyedül végeznéd a munkád. Ne avatkozz bele egyetlen beszélgetésbe vagy vitába se, jobb kimaradnod ma mindenből. Hiába akarnál jót, semmiképp nem jöhetsz ki jól előle.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Csütörtökön nagyon beszédes kedvedben vagy, pozitívan látod a világot. Ennek ellenére ne fecsegj feleslegesen, mert könnyen kellemetlen szituációban találhatod magad. Jól gondold át, hogy kinek mit mondasz és azt is, hogy hogyan. Bármilyen titkot is őrzöl, véletlenül se fecsegd ki.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Csütörtökön bárki kölcsönkérne tőled, nagyon gondold meg, hogy adsz-e neki. Ugyanis, korántsem biztos, hogy ezzel segítesz az illetőnek. A másik ok pedig az, hogy akár veszteség is érhet, mert lehet, hogy soha nem látod viszont a pénzed.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon megfontoltnak kell lenned, különben olyan dolgokat mondhatsz, amiket egyáltalán nem kellene. Egyrészt megsérthetsz vele másokat, másrészt te magad is meg fogod bánni. Tudatosan figyelj a szavaidra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top