nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 05. 27.: Óvatos szombat

Napi horoszkóp 2023. 05. 27.: Óvatos szombat

Ma a horoszkóp óvatosságra inti a csillagjegyeket.

Kos

A napi horoszkóp szerint szombaton úgy érzed, egyedül kellene maradnod. Nem találod a helyed, nincs kedved beszélgetni senkivel. Ugyanakkor párodnak vagy a szeretteidnek is szüksége van rád, így ne távolodj el tőlük teljesen.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szombaton tele vagy merészebbnél merészebb ötletekkel, ez pedig izgalommal tölt el. A megvalósítás már csak rajtad múlik. Azonban, mielőtt belevágnál, alaposan tervezz meg mindent.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bármilyen programot választhatsz, a fő, hogy a szabadban töltsd a napot. Szükséged van a friss levegőre. Találkozz a barátaiddal, szeretteiddel, de az is fantasztikus lesz, ha a pároddal kirándulsz egy nagyot.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A hétvége első napján nagyon lelkes leszel, pozitív a hozzáállásod. Ez akkor is igaz, ha már van párod és akkor is, ha még keresed az igazit. Ha egyedülálló vagy, nyisd ki a szemed, mert találkozhatsz egy olyan emberrel, akire egész életedben vártál.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma feledékeny leszel, lehet, hogy keresel valamit, amit biztos helyre tettél, éppen ezért sehol nem találod. Ha nem leszel elég körültekintő, akkor könnyedén elhagyhatod valamelyik holmidat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az elmúlt napokhoz képest még jobb a hangulatod, semmi okod nem lehet panaszra. Szombaton minden a terveid szerint alakul, így azt csinálhatsz, amihez kedved van. Kirándulj, látogasd meg a barátaidat, szeretteidet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton csak azokra a dolgokra szánj időt, amiket halaszthatatlannak tartasz. Minden más másodlagos, a munka pedig, hidd el, megvár téged. Olyan dolgokba fogj bele, amik feldobják a hangulatod.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 05. 27.: Óvatos szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Szombaton társaságra vágysz, ami nem is csoda ennyi bezártság után. Csak olyanokkal beszélgess ma, akik jó hatással vannak rád, ne hagyd, hogy bárki is elrontsa a kedved. A félelem és a kétségek tovaszállnak.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton a semmittevés lesz a legnagyobb feladatod. Igen, a legnagyobb, hiszen te nem vagy az a típus, aki nyugodtan elül a fenekén. Mindig úgy érzed, temérdek feladat vár rád. Ma csak beszélgess a pároddal, a barátaiddal. Pihenj!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton nagyon beszédes kedvedben vagy. Már alig vártad, hogy találkozhass a barátaiddal, így most nem fogsz ki a témákból. Hagyd, hogy a többiek is szóhoz jussanak, csak a legfontosabb történésekről mesélj, a többi ráér később is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma az anyagiak foglalkoztatnak. Segíteni szeretnél valakin, de nem vagy biztos benne, hogy az ő esetében a kölcsön a legjobb megoldás. És nagy valószínűséggel igazad is van. Az illető nem feltétlenül érzékeli a dolog súlyát, te pedig nem biztos, hogy viszontlátod a kölcsönadott összeget.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Úgy tűnhet, hogy nyugodt napod lesz, de a gondoltaid mégsem engednek kikapcsolni. Az életben mindig is voltak és lesznek is, olyan változások, amikre nem lehet előre felkészülni. Bármilyen lehetőség nyílik meg előtted, fontold meg alaposan a döntést.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top