nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 05. 31.: Az önuralom gyakorlásának napja

Napi horoszkóp 2023. 05. 31.: Az önuralom gyakorlásának napja

A mai nap jobb, ha a csillagjegyek kétszer is végig gondolják, mit cselekszenek.

Kos

A napi horoszkóp szerint szerdán a környezeted az idegeiden táncol, különösen egy valaki. Ne add meg neki azt az örömöt, hogy lássa, kiakaszt téged. Eszedbe se jusson vitába szállni vele, mert nem éri meg, már a magad nyugalma érdekében sem érdemel egy szót sem.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szerdán az óvatosságon és a körültekintésen van a hangsúly. Ha türelmes és megértő maradsz, akkor kimaradsz a vitákból vagy elkerülheted őket. Bármit is mondanak neked, engedd el a füled mellett, csak akkor szólj, ha nagyon muszáj.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Így a hét közepe felé nem lesz egyszerű dolgod. Nehezedre esik megőrizni a nyugalmad és a türelmed. Nincs arra szükséged, hogy bárkit eltaposs, akár csak szóval is. Mellőzd a sértő megjegyzéseket, sőt, inkább senkihez ne szólj egy szót sem.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szerdán nagyon óvatosnak kell lenned. Még akkor is, ha otthon vagy, mert könnyedén baleset érhet. Elcsúszhatsz, megégetheted magad, így, ha teheted ne nyúlj semmihez és ne csinálj semmit.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szerdán azt gondolod, te lehetsz a békebíró, de nagyot tévedsz. A legjobb, ha kívülről szemléled az eseményeket és nem folysz bele semmilyen vitába. A veszekedők maguk is el tudják rendezni a konfliktust, ma nem kellesz ehhez.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Minden fontos tisztázni és megbeszélni valót ma kell beiktatnod a napi rendedbe. Gördülékenyen és villámgyorsan oldasz meg minden feladatot vagy éppen zársz rövidre minden vitát.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szerdán, ha teheted, vonulj félre, zárd magadra az irodád vagy az otthonod ajtaját és csukd be a füled. Ma ugyan nem te leszel a viták középpontjában, de hallani azért fogod őket. Ma nem kér senki a segítségedből, így hagynod kell, hogy a vitázó felek rendezzék a nézeteltérést.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 05. 31.: Az önuralom gyakorlásának napja

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma te vagy az, aki nem bír magával. Pedig a helyzet az, hogy bárkinek bármit is mondasz, veszíteni fogsz. Az ellenfeled erősebb lesz nálad, az érveid mit sem érnek majd. Fordíts hátat a dolgoknak és vitáknak.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szerdán bőven lenne okod megsértődni, de jobb, ha nem teszed. A hallottakat engedd el a füled mellett, ugyanis a sértő szavak nem is neked szólnak.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hiába vannak ma meglepően jó ötleteid vagy terveid, a megvalósításukat el kell halasztanod. Ne akard minden áron érvényesíteni az akaratodat, lesz még jobb alkalom is erre a héten. Ne veszítsd el a józan eszed, mert ellenkező esetben hatalmas vitákba keveredhetsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szerdán az egyezségre kell törekedned vagy kimaradnod minden vitából, veszekedésből. Ez leginkább a családodra igaz. Ma senki nincs a topon, így neked kell rugalmasnak, megértőnek és nyugodtnak lenned.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szerdán ne akarj harcolni senkivel, tudod, többet ésszel, mint erővel. Könnyen kialakulhatnak vitás helyzetek, de ha nyugodt és türelmes maradsz, illetve a békére törekedsz, akkor nem lehet baj. Magadnak teszed ezzel a legnagyobb szívességet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top