nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 06. 14.: Óvatos szerda

Napi horoszkóp 2023. 06. 14.: Óvatos szerda

A mai nap nem árt, ha a csillagjegyek egy kicsit jobban koncentrálnak. Az ördög sosem alszik.

Kos

A napi horoszkóp szerint szerdán óvatosnak kell lenned. Nemcsak a szavaiddal, hanem a közlekedésben is. Semmiképp se telefonálj az autóban, mert könnyen balesetet okozhatsz. Ha pedig a munkahelyeden folytatnál magánbeszélgetést, győződj meg róla, hogy senki ne hallja.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A hét harmadik napján nemcsak az óvatosságodra, hanem a türelmedre is szükséged lesz, mert többen is próbára fogják tenni. Ma a legnagyobb feladatod a nyugalmad megőrzése lesz. Ne add meg senkinek azt a szívességet, hogy sikerüljön neki felbosszantania.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma rendkívül rugalmatlan lehetsz a munkában, holott ez rád egyáltalán nem jellemző. Minden feladatra nyitottnak kell lenned, ne akadj fenn az apróságokon. Mindenre képes vagy, bármilyen feladattal meg tudsz birkózni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma frissnek érzed magad, testileg és lelkileg , szellemileg is. Gördülékenyen haladsz a munkáddal, ma semmi nem akadályoz téged, akár sokkal korábban is végezhetsz. Ha így lesz, sétálj egy nagyot a friss levegőn.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szerdán nem lehet okod a panaszra. Nagyon pozitív vagy, ma minden a kedved szerint alakul, így használj ki minden lehetőséget. Ennek következtében kicsit könnyelmű lehetsz. Figyelj, hogy ne hagyják el olyan szavak a szádat, amivel megbánthatsz valakit.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A szerdai napon el kell engedned minden aggodalmad és mindent, ami nyomaszt téged. A szorongással csak tetézni tudod a gondokat, ezzel pedig mindenkit kiboríthatsz. Vedd kezedbe az életed és lépj végre a tettek mezejére!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szerdán nagyon megfontoltnak kell lenned, különben olyan dolgokat mondhatsz, amiket egyáltalán nem kellene. Egyrészt megsérthetsz vele másokat, másrészt te magad is meg fogod bánni. Tudatosan figyelj a szavaidra és számolj el tízig mielőtt megszólalsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 06. 14.: Óvatos szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Szerdán bárki kölcsönkérne tőled, nagyon gondold meg, hogy adsz-e neki. Ugyanis, korántsem biztos, hogy ezzel segítesz az illetőnek. A másik ok pedig az, hogy akár veszteség is érhet, mert lehet, hogy soha nem látod viszont a pénzed, örökre búcsút inthetsz annak az összegnek, amit jószívűen kölcsön adsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A mai napon nagyon beszédes kedvedben vagy, pozitívan látod a világot. Ennek ellenére ne fecsegj feleslegesen, mert könnyen kellemetlen szituációban találhatod magad. Jól gondold át, hogy kinek mit mondasz és azt is, hogy hogyan.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szerdán a környezeted elégedetlen és hangulat romboló lesz. Bárki viselkedése is bosszantó számodra, csak finoman tudasd vele, nehogy megsértődjön. A legjobban mégis akkor cselekednél, ha nem tennél semmit.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma jól érzed magad, fellélegezhetsz. Ha van rá lehetőséged, tölts minél több időt a szabadban. Ha nem, akkor szellőztess ki otthon vagy az irodában, ahol éppen vagy. Dolgozz a teraszon, ha úgy tetszik, ma felfrissül a tested és a lelked is, nem utolsó sorban pedig, a munka is sokkal jobban megy majd.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma akkor tennél a legjobban, ha félre vonulva, egyedül végeznéd a munkád. Ne avatkozz bele egyetlen beszélgetésbe vagy vitába se, jobb kimaradnod ma mindenből. Hiába akarnál jót, semmiképp nem jöhetsz ki jól előle.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top