nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Vegyes érzelmekkel teli péntek

Napi horoszkóp 2023. 06. 16.: Vegyes érzelmekkel teli péntek

A hét utolsó munkanapja elég vegyesre sikerül a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint nyitott vagy az újításokra, a friss műszaki megoldásokra, hiszen tudod, hogy ezek a dolgok mozgatják a világot. Ma alkalmad lehet megismerni és talán kipróbálni valamit, ami ráadásul illeszkedik is a te saját elképzeléseidhez.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Te nagylelkű és segítőkész ember vagy de azért kellően racionális is. Általában tudod a határaidat és azt is jól ismered fel, mikor kell valakitől távol tartani magadat. Ma azonban nem biztos, hogy jól működik az antennád, így ügyelj jobban arra, hogy kit tisztelsz meg a bizalmaddal.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma nehezedre eshet eldönteni, miként egyensúlyozz a biztonság és a kockázatvállalás között, főleg akkor, amikor valaki egy visszautasíthatatlannak tűnő ajánlattal keres meg. Elmondva minden szép és jó, leöntve rózsaszínű sziruppal, de mi van alatta?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma valaki tesztelni fogja, mennyire vagy ura az érzelmeidnek, amikor olyat mond, vagy tesz, amivel megpróbál kibillenteni téged a lelki egyensúlyodból. Ne ugorj be neki! Ne reagálj az agresszióra, hanem tégy úgy, mintha ez az egész téged nem is érdekelne.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Te általában szeretsz minden ügyet magad megoldani, sőt legtöbbször még arra is marad energiád, hogy mások helyett is elvégezz ezt-azt. Nem kellene azonban azt hinned, hogy ez minden esetben jól van így. Néha érdemes hagyni, hogy valaki oldja meg a saját problémáit nélküled.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Te általában szereted úgy intézni a dolgaidat, hogy az a környezeted számára is messzemenőkig elfogadható legyen. Nem lehet azonban mindig, minden esetben azt nézni, mások mit gondolnak rólunk.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Napi horoszkóp: Vegyes érzelmekkel teli péntek

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

Neked megvan a képességed arra, hogy lelki támaszt nyújts a hozzád közelállóknak és ezt a képességet ma gyakorolhatod is, amikor valaki hozzád fordul némi vigaszért, meghallgatásért. Segíts neki kiutat találni a válságból, légy türelmes vele, mert most te vagy az, aki erre a legalkalmasabb személy.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha úgy érzed, hogy a sors tartozik neked még valamivel, akkor hajtsd be tőle ezt a kintlévőséget mielőbb! Gondolj ma a jövődre, arra a lehetőségre, amely most ismét megnyílt előtted és ezúttal ne keress kifogást.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Radikális változások zajlanak körülötted és most nagyon észnél kell lenned, követned kell, hogyan befolyásolják ezek a te személyes életedet. Gondold ma végig, hogy milyen lépéseket kell a közeljövőben megtenned, hogy a világ jobb hely legyen számodra!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma megérinthet téged is a változás szele és számodra is valósággá válik valami, amiről eddig csak hallottál, vagy olvashattál. Szánj időt arra, hogy elemezd a helyzetet és igyekezz profin reagálni az eseményekre.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Te az a fajta ember vagy, akire mindig számíthat a környezete, így nem csoda, hogy sokan szeretik veled eltölteni az idejüket. Ma azonban úgy hozhatja a sors, hogy nemet kell mondanod valamire, ami egy társaságot, vagy egy találkozót jelent. Ne aggódj emiatt!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha egy kapcsolatodban elveszted az irányítást, vagy úgy érzed, hogy a másik fél tartósan ledominál téged, akkor szinte borítékolható a feszültség, mivel egy ilyen helyzetet te nem sokáig viselsz el. Ma egy esemény okán elfogyhat a türelmed és visszaveheted a kormányrudat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top