nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 06. 28.: Izgalmas szerda

Napi horoszkóp 2023. 06. 28.: Izgalmas szerda

A hét közepe elég változatos lesz a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint téged közvetlenül nem érint a mai konfliktus. Ne mássz bele a vitákba, inkább csak azt kérdezd meg, hogy segíthetsz-e valakinek valamiben. Ha a válasz nem, akkor hagyd, hogy mindenki egyedül oldja meg a maga problémáját.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagyon visszafogottnak kell lenned. Ha nem így teszel, akkor a főnököddel is könnyen összeszólalkozhatsz. Az igazad sem fogod tudni érvényesíteni vele szemben, csak szemben úszol majd az árral.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Úgy érzed, komoly változások várnak rád. A megérzéseid nagyon jól működnek, de szerdán még nem a jövőre kellene koncentrálnod. Rengeteg befejezetlen dolgod van még a jelenben, amiket nem szabad tovább halogatnod.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma kissé összegubancolódhatnak körülötted a dolgok, amikor valami nem pontosan úgy sikerül majd, ahogyan eltervezted. Ha így lesz, igyekezz úrrá lenni az érzelmeiden, és a megoldásra koncentrálni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Talán ma különösen feltűnő lesz számodra, hogy valaki megpróbálja módszeresen, kis adagokban elszívni az energiádat. Ne gondolj nagy dologra, mindössze egy kis intrikára, érzelmi zsarolásra és figyelemelterelésre, amely pont elég arra, hogy fokozatosan veszíts az életerődből, amikor az illető közelében vagy.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kifejezetten szerencsésnek érezheted magadat szerdán, ugyanis téged a feszültségek teljesen elkerülnek. Ezáltal megőrizheted nyugalmadat és jó kedved. Kisugárzásoddal sokakat az ujjad köré tekerhetsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma rendkívül bizakodó lehetsz, minden okod megvan rá. Szerdán mindenkivel megtalálod a közös hangot és elsimíthatod a köztük lévő vitákat is. Békebíró azért ne akarj lenni!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 06. 28.: Izgalmas szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma a családodban akadhatnak problémák. Legyen bármilyen nehéz dolgod, te is tudod, hogy ez egy múló pillanat. Ne borulj ki és ne vessz össze a többiekkel, mert abból semmi jó nem sülhet ki.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha úgy érzed, hogy körülötted kissé lelassult a dolgok menete, ne erőltesd, ne próbáld siettetni azokat. Használ inkább ki ezt a kis lélegzetvételnyi szünetet arra, hogy tervezz és stabilizálj. Nézd meg, mit építettél fel magad körül az elmúlt időszakban!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A mai napon a családod okozhatja a legnagyobb bosszúságot. Mindenki téged zaklat a problémáival, így dolgozni sem igazán hagynak. Ha teheted, vegyél ki egy szabadnapot!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma egy döntés során nem hallgathatsz a szívedre és az eszedre sem önmagában. Úgy határozz, hogy a kettő összhangban legyen, különben óriási kockázatot is vállalhatsz. Ha pedig nem érzel önmagadban konszenzust, halaszd el a választ.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szerdán akkor tennél a legjobban, ha némasági fogadalmat tennél. Ne csak tegyél, hanem tartsd is be. Munkahelyeden olyan konfliktusok vannak kilátásban, amikbe jobb lenne nem beleavatkoznod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top