nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Pletykamentes szerda

Napi horoszkóp 2023. 07. 05.: Pletykamentes szerda

Ez legyen ma a mottótok kedves csillagjegyek: csak semmi pletyi!

Kos

A napi horoszkóp szerint szerdán rugalmasan kellene gondolkodnod, ami nem igazán az erősséged. Ugyanakkor ma nagyon sokat tanulhatsz, ha figyelmesen hallgatod a többiek beszélgetéseit. A véleményedet azonban jobb, ha megtartod magadnak.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A szerda tökéletes nap lehet a számodra, ha valamilyen ötletet meg kell beszélned valakivel. Bármilyen tárgyalásra, egyeztetésre is kiváló számodra. A gondolataid frissek, összeszedett vagy és pontosan tudod, hogy mit és hogyan akarsz mondani.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egyáltalán nem könnyű tömören és a lényegre törően fogalmaznod szerdán. Hajlamos lehetsz többet beszélni a kelleténél. Figyelned kell a gondolataidra, így nem mondhatsz olyat, amit később majd megbánhatsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szerdán erőt kell venned magadon. Bármilyen információt is hallasz, azt mindenképpen meg kell tartanod magadnak. Nem pletykálhatsz és nem mondhatod el senkinek a bizalmas információkat, hiszen nem véletlenül bízták rád azokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Eljött a nap, amikor végre kellene találnod magadnak valamilyen új hobbit, tevékenységet, ami igazán feltölti a lelkedet. Ma nem vagy a topon, ez pedig a hét további részében sem fog változik.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Jól tennéd, ha ma kerülnéd a pletykás helyzeteket. Nem tudhatod, hogy ki mond valóban igazat és ki ferdíti el vagy szépíti meg a valóságot. Bármit is hallasz, azt tartsd meg magadnak. Ez a nap legnagyobb kihívása.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bárki bármit mond neked szerdán, legyél vele távolságtartó, illetve kezeld fenntartással a mondandóját, amiből egyáltalán nem könnyű kiszűrni az igazságot. Sokan és rengeteget pletykálkodhatnak körülötted.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Pletykamentes szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma nem mindenkivel találod meg a közös hangot. Egyre türelmetlenebbnek érzed magad, mert bármit is mondasz, azt a környezeted sajnos támadásnak érzi. Valószínűleg nem a mondandód témájával van baj, inkább a stílusod lehet sértő a többiek számára.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma úgy érzed, nem mindenki egyenes veled a családban. A megérzéseid az esetek többségében nagyon jól működnek, ebben a kérdésben azonban hajlamos lehetsz a túlzásra. Ne gyárts összeesküvés-elméleteket, hiszen ennyire biztosan nem lehet rossz a helyzet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szerdán jobb a hangulatod, mint az előző napokban volt. Élvezed a munkádat és a többiek is sok mindenben segítségedre lesznek. Mégis legyél óvatos és visszafogott, mert nem tudhatod, hogy mennyire megbízhatók.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egyáltalán nem vagy az a pletykás típus, de ma hajlamos lehetsz olyan információkat kikotyogni, amivel magadnak ártasz a leginkább. A legjobb az lenne, ha csak a munkára és a feladataidra koncentrálnál. Csukd be a füled és véletlenül se halld meg, hogy miről beszélnek a többiek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma több olyan ember is lehet körülötted, akik megértenek és támogatnak téged. Az önzetlenségüket nagyon meghatónak érzed. Legyél nekik hálás, köszönd meg a segítséget, és biztosítsd őket arról, hogy rád mindig számíthatnak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top