nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 07. 14.: Darálós péntek

Napi horoszkóp 2023. 07. 14.: Darálós péntek

A hét utolsó napján még szükség lesz az utolsó utáni erőre, mert nem lesz egy könnyű péntek.

Kos

A napi horoszkóp szerint pénteken kissé elbizonytalanodhatsz, hiszen annyi munka szakad a nyakadba, hogy úgy érzed, egész hétvégén dolgoznod kell. Nem ennyire rossz a helyzet, csak szedd össze a gondolataidat, bármire képes vagy!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Péntekre mindig felhalmozódnak a teendők, nemcsak a munkában, hanem otthon is. Ha hétközben nem sikerült mindent elintézni, amit szerettél volna, akkor ma lehetőséged nyílik ezekre. Semmi pánik, állíts fel egy sorrendet, és mindent megtudsz oldani.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénteken mindent sikerül megvalósítanod, amit elterveztél. Persze ez csak akkor működik, ha tartod magad a sorrendhez, amit felállítottál. Fontos, hogy a hétvégét azokkal tölthesd, akiket szeretsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénteken meg kell őrizned a hidegvéredet, ugyanis bőven lesznek olyan emberek, akik igyekeznek kibillenteni az egyensúlyból. Ne engedd, hogy ez megtörténjen, mert, ha nem haladsz a munkával, akkor az egész hétvégéd el lesz rontva.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Fontos, hogy minden rád bízott feladattal végezz, különben búcsút mondhatsz a szabad hétvégének. Lesz még időd beszélgetni a többiekkel munka után is, most koncentrálj a feladatokra!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Párkapcsolatod nagyon jól alakul, de ma lehet egy kisebb vitád szíved választottjával. Ne ragaszkodj a véleményedhez annyira, ezúttal ugyanis neki lesz igaza. Engedj neki, hagyd rá a dolgot.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken megtarthatod a heti nagy bevásárlást, de vissza kell fognod magad, mert túlköltekezhetsz. Van jobb helye is a pénznek, mint felesleges dolgokra elszórni azt. Hajlamos vagy kísértésbe esni, de ma ellent tudsz állni neki, ha elég határozott vagy.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023.07.14.

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Pénteken nagyon vigyáznod kell magadra, nehogy megsérülj. A hét utolsó munkanapján hajlamos vagy kapkodni, ez pedig könnyen balesethez vezethet. Légy körültekintő, autóval közlekedsz és a munkahelyeden is csak óvatosan.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Úgy érzed, mindenki más képtelen koncentrálni, ezért neked kell elvégezni a munka nehezét. Állj a sarkadra, ne hagyd, hogy mindent a nyakadba varrjanak. Neked is van magánéleted, nem a munka tölti ki mindennapjaidat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon vártad már ezt a hétvégét, de még nem vagy túl ezen a megterhelő héten. A mai nap még hátra van, ki kell tartanod. Ha fejben ott vagy, akkor semmi nem állíthat meg abban, hogy időben végezz mindennel, még legapróbb feladatokkal is. Hazaérve megtervezheted a következő két napot.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sosem könnyű a péntek, hiszen rengeteg emberrel találkozol és a munkatársaid is már a hétvégén törik a fejüket. Neked sem könnyű koncentrálnod, de ezúttal minden más lesz. Gördülékenyen haladsz, mert csak a feladataidra koncentrálsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem lesz könnyű számodra a péntek, mert nem mindenkivel találod meg a közös hangot. Könnyen vitába keveredhetsz emiatt, ám rá kell jönnöd, hogy semmi értelme felidegesíteni magad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top