nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 07. 15.: Tipikus szombat

Napi horoszkóp 2023. 07. 15.: Tipikus szombat

Végre egy szombat, amikor semmi fontos dolog nem történik. Adjátok át magatok a pihenésnek!

Kos

A napi horoszkóp szerint szombaton nem lesz egyszerű dolgod, rengeteg feladat szakadhat a nyakadba. Érezned kell a határaidat, csak annyit vállalj, amennyit teljesíteni is tudsz. Ha mindent egyedül akarsz megoldani, akkor lerobbanhatsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kínos helyzetbe keveredhetsz, így nagyon fontos tudnod, hol a határ. Ne flörtölj könnyelműen, mert mások félreérthetik, főleg a partnered. Kerüld el az ilyen kellemetlen helyzeteket, mert képtelen leszel kimagyarázni magad belőlük.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szuperül alakul számodra a szombat. Semmi okod nem lehet panaszra, rád talál a nyugalom és a béke. Élvezd a napsütést, grillezz közösen a pároddal vagy a szeretteiddel. A közös sütögetés nagyon jó idő időtöltés, arról nem is beszélve, hogy finomat ehettek.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Te általában szereted érteni a körülöttünk zajló eseményeket, de ma olyasmi történhet, vagy olyat tehet valaki a környezetedben, amire értelmes és logikus magyarázatot nem tudsz találni. Fogadd el, hogy a világ körülöttünk nem mindig ésszerű.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Lehet, hogy idén lemondhatsz a nyaralásról, de vedd kezedbe a dolgokat, egy-egy rövidebb kirándulás is felér néhány kalanddal. Meg fogsz lepődni azon, hogy így is rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kemény hét áll mögötted, szóval jöhet, a jól megérdemelt pihenés. Engedj teret a hobbidnak, légy a barátokkal, családdal. Ne gondolkozz a problémákon, a munka és a megoldandó feladatok hétfőig várhatnak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Már ma úgy érzed, valami van a levegőben, valami jó. Ettől boldogságot érzel, tele leszel pozitív érzésekkel, ez pedig az egész napodat felvillanyozza. Ha szép idő, menj ki a szabadba és tegyél, amit szeretnél.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 07. 15.: Tipikus szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Szombaton nagyon elemedben leszel. Túlteng benned az energia, így hagyd el a lakásodat. Ha az idő is engedi, menj sétálni, biciklizni vagy futni, ne otthon gubbassz. Tedd, amit a szíved diktál.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton a legjobb elfoglaltság a pihenés és lazítás lehet számodra. Persze, teheted mindezt aktívan is, nem kell otthon töltened az egész napot. Minden problémát tegyél félre, legyen az pénz, munka vagy kapcsolati gond, ma csak magadra koncentrálj.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagylelkű vagy és általában mindenedet odaadnád annak, akit szeretsz, de kellene, hogy legyenek ebben is határok. Ma például jobb lenne, ha nemet mondanál egy kérésre, amelyet ha teljesítesz, saját magaddal szúrsz ki.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai napot töltsd a családoddal, felejtsd el a mosást, főzést, takarítást. Szervezz közös programot. Kiránduljatok, sétáljatok és estére is válasszatok egy vidám műsort. Lényeg, hogy a szombat más legyen, mint általában, így nem unatkozhattok.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szombaton energikusnak és frissnek érzed magad. A felesleges energiáidat ne házi munkával vezesd le, hanem menj el sétálni, biciklizni vagy futni. Töltsd a mai napot aktívan, estére jóleső érzéssel tölt majd el a fáradtság.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top