nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Kimozdulós vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 07. 16.: Kimozdulós vasárnap

Vannak csillagjegyek, akiknek egészen jó, aktív pihenéssel telik majd a vasárnap.

Kos

A napi horoszkóp szerint ha a héten nem végeztél a teendőiddel, legyen az otthoni vagy munkahelyi, eszedbe se jusson ma folytatni őket. Pihenned kell, mert így is túlhajszoltad magad. Ha vasárnap sem lazítasz, akkor nem fogod bírni a jövő heti terhelést.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A hét utolsó napján sok teendő vár rád, főleg, ha tegnap is dolgoztál. Nem kell kétségbe esned, ha van kivel, beszéljétek, ki mit csinál, így nem marad rád minden. A jó szervezettséggel megspórolhatsz egy csomó időt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap a pihenésé és a családé. Szervezzetek közös programot, persze csak a lehetőségekhez mérten, mert még mindig nagyon kell vigyáznunk. A friss levegő mindenkinek jót fog tenni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vasárnap semmit nem akarsz csinálni, legszívesebben egész nap aludnál. Azért ne pazarold el az egész napot, hagyj időt a családodra is. Sétáljatok, fagyizzatok egyet. Üss össze valami könnyű vacsorát vagy rendeljetek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vasárnap nem akarsz otthon ülni, újabb korlátozások lépnek érvénybe, úgyhogy nagyon kell vigyáznod. Ugyanakkor szükséged van a testmozgásra, még ha csak egy sétáról is legyen szó. Emeld fel a popsid és menj! Nem fogod megbánni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A hét utolsó napján a legszívesebben kirándulnál. Nem is kell otthon maradnod, csak ne felejtsd el a maszkot és a kellő távolságot. Ha nem egyedül élsz, vidd magaddal a párod vagy a családtagjaid, nekik sem árt egy kis friss levegő.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A vasárnap számodra nem tűnik túl könnyűnek. Rengeteg munka vár rád még a lakásban vagy a ház körül. Állíts fel egy fontossági sorrendet, mert időt kell hagynod a pihenésre is.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Kimozdulós vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma legszívesebben eltűnnél mindenki elől, sok volt számodra a hét, úgy érzed mindenből és mindenkiből eleged van. Arra azért figyelj, hogy ne sértsd meg szeretteidet. Mondd el nekik, hogy egy kis magányra vágysz, meg fogják érteni és vita sem lesz belőle.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha szép az idő, sétálj, biciklizz vagy fuss egy nagyot. Jót fog tenni a testednek és a lelkednek is. Feltöltődhetsz a jövő hét előtt, ami tele lesz feladatokkal és munkával. Ha teheted, akkor a délelőttöt nyugodtan aludd át.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Semmihez nincs kedved, még főzni sem. Nagyon húzós volt számodra ez a hét, megérdemled a pihenést. Van azonban néhány dolog, amit mindenképpen meg kell csinálnod. Beszélj a többiekkel, osszátok fel egymás között a feladatokat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úszik az otthonod, a kert és ez elkeserít téged, mert erőd már nem maradt mindenre. Ha nem egyedül élsz, akkor kérj segítséget családtagjaidtól vagy a párodtól. Nem fognak nemet mondani.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sűrű nap lehet a vasárnap, ha nem állítasz fel egy rendszert. Csak azt csináld meg, ami nem tűr halasztást, a többi ráér. Neked is pihenned kell, hisz megterhelő volt számodra a hét. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor olvass, tévézz és aludj, amennyit csak tudsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top