nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Fájdalmas, stresszes hétfő

Napi horoszkóp 2023. 07. 17.: Fájdalmas, stresszes hétfő

Van egy rossz hírünk: kevésbé fog jól indulni a hétfő!

Kos

A napi horoszkóp szerint hétfőn a családod kezdheti ki a türelmedet. Mindenki a saját problémáján lovagol, neked pedig fogalmad sincs, mit tegyél. A legjobb, ha higgadt maradsz és megkéred őket, hadd fejezd be a munkádat és ígérd meg, hogy utána velük fogsz foglalkozni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A hét első napján türelmetlen leszel, ennek következtében pedig olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket magad is megbánsz majd. Ha megteheted, akkor inkább maradj távol mindenkitől.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hétfőn nem kell meglepődnöd azon, ha idegesen és fennhangon beszélnek veled. El kell könyvelned, hogy ez egy ilyen nap, holnaptól viszont, fordulhat a kocka. Engedd el a rosszindulatú megjegyzéseket és kerüld el a többieket, ha megoldható.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A hét első napján feszülten ébredsz. Könnyen felkapod a vizet is, pedig nem kellene a saját igazadhoz ragaszkodnod. Igyekezz lecsillapodni, mert megbánthatsz valakit, akit végképp nem szeretnél.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Újabb változásokra kell felkészülnöd, pedig egyáltalán nem kedveled azokat. Ennek ellenére nem szabad ellenállnod neki, mert, ha makacsul ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, akkor csak magaddal szúrsz ki.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A hét első napja feszülten és kapkodva telik majd. Kétszer is gondold meg, kinek mit mondasz, mert bajba kerülhetsz. Se magadat, sem pedig a kollégáidat ne sürgesd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hétfőn össze leszel zavarodva, azt se tudod, hol áll a fejed. Nem egyszerű a mai munka, hisz minden lépés egyeztetésre szorul. Ha lemaradsz, ne szégyellj kérdezni, ugyanis sokkal jobb, mintha hatalmas hibát követnél el.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Fájdalmas, stresszes hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma igyekezz visszafogott maradni, bár egyáltalán nem lesz könnyű dolgod. Figyelned kell arra is, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Senkit nem szabad megsértened csak azért, mert te gyorsabb és hatékonyabb vagy ma.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sürgető feladatok várnak rád hétfőn, főleg, ha a múlt héten lemaradtál egy kicsit. Ne halaszd holnapra a lemaradásodat, mert nagyobb pácban leszel, mint ma. Nem baj, ha késel egy kicsit, de a végeredmény legyen tökéletes, még akkor is, ha túlóráznod kell.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma összeveszhetsz a pároddal, ha nem vagy elég türelmes. A konfliktusok elől ne elmenekülj, hanem kellő türelemmel igyekezz megoldani őket. Ha higgadtan érvelsz, akkor mindenki elismeri majd, hogy neked van igazad.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hétfőn bármi is történik veled, meg kell őrizned a hidegvéred. Ha otthon vagy, ha dolgozol, nem lesz könnyű nap. Ha valami nem megy azonnal, akkor se kapd fel a vizet. Ez csak a hét első napja!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Hétfőn óvatosnak és körültekintetőnek kell lenned, főleg a közlekedésben. Ne rohanj, hagyj időt mindenre, ugyanis a türelmetlenséged és a figyelmetlenséged balesetet is okozhat. A munkahelyen se kötözködj senkivel!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top