nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 07. 30.: Tervezések napja

Napi horoszkóp 2023. 07. 30.: Tervezések napja

A vasárnap egész nyugodtnak ígérkezik a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint a hét utolsó napja számodra nem hozza meg a nyugalmat. Szerelmi életedben egy kis gubanc alakul ki, mert túl sokat vállalsz magadra, ezért párod neheztel rád, ugyanis nem töltesz vele elég időt. Itt a vasárnap! Mire vársz még?

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nincs okod panaszra, minden téren harmóniában vagy, amelyből semmi nem tud kizökkenteni. Egy váratlan esemény azonban megzavarhatja nyugalmadat, de remek probléma megoldó képességeidnek köszönhetően gyorsan egyenesbe jönnek a dolgok. Szánj elég időt magadra ma. A jövő hét kemény lesz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A stabilitás minden téren az életed része lesz a következő időszakban, így megnyugodhatsz, hisz minden a terveid szerint alakul. Az egyik legszebb nyarad éled épp. Éld meg minden pillanatát.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A csillagok állása nagyon kedvező számodra, így most kell belefognod olyan dolgokba, amiket eddig eszedbe sem jutott volna kipróbálni. Eddig is vonzottak az extrém sportok, hát ne halogasd a dolgot. Nemsokára mentek nyaralni, szóval épp lesz alkalmad kilépni a komfortzónából.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Komoly terveid vannak, amelyhez pontosan fel kell mérned anyagi lehetőségeidet, mivel sajnos a pénzügyi keretek is végesek. Nem muszáj mindent egyszerre megvalósítani, haladhatsz kisebb lépésekben is – ezt tartsd szem előtt!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagy összhangban vagy a környezeteddel és rendkívül magabiztosnak érzed magad, így bármilyen döntés előtt állsz, biztosan jól fogsz határozni. Nemsokára egy olyan ítéletet kell hozni, ami nagy befolyással lesz az életedre.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Jelentős összeghez juthatsz, ami segíthet terveid megvalósításában. Ha jól gazdálkodsz, mindenre elég lesz ez az összeg, amit elterveztél. Azonban ne kezdj eszeveszett költekezésbe, mert annak sosincs jó vége.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 07. 30.: Tervezések napja

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma nincs túl jó napod! Kemény volt a hét, és ennek minden fájdalma épp ma jön ki rajtad. A tervezett programokat is lemondod, aminek sem a család, sem a barátok nem örülnek, de meg kell húznod a határt.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Komoly döntésre szánod el magad, de ne aggódj, családod és barátaidat mindenben melletted állnak, bárhogy is alakuljanak a dolgaid. Végre olyan dologba foghatsz bele, amire egész életedben vágytál.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szerelmeddel végre lehetőséged van kikapcsolódni, használd ki, és ne koncentrálj semmi másra. Itt az ideje, hogy kiengedd a felgyülemlett feszültséget. A megérdemelt pihenés után, újult erővel vetheted majd bele magad a munkába.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Már nagyon rég óta halogatsz egy találkozást és egy beszélgetést valakivel, aki régen nagyon fontos volt számodra. Itt az ideje, hogy meg tedd az első lépéseket a kibékülés felé. Nem lesz könnyű, de az első lépés megtétele után egy hatalmas kő esik majd le a szívedről.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Bárki, aki hozzád fordul segítségért, számíthat rád. Nyugodt vagy és kiegyensúlyozott, így nagyon jó tanácsokkal tudod ellátni barátaidat. Párod is meglepetéssel kedveskedik neked, végre kettesben tölthettek egy romantikus estét. Egy igazi, nyári vasárnapi nap!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top