nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 08. 05.: Gördülékeny szombat

Napi horoszkóp 2023. 08. 05.: Gördülékeny szombat

A szombat összességében egész jól alakul majd a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint szombat ide vagy oda, akad még egy kevés munka a ház körül, amit el kell végezned. Gyorsan elkészülhetsz vele, ezután pedig már csak a családod lesz a középpontban. Tipikus nyári estének néztek elébe, azaz barátok, beszélgetés, iszogatás és egy csipetnyi grill.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma semmi más dolgod nem lesz, csak lazítani. Nagyon furcsa számodra a csend és a nyugalom, hiszen az egész hét rettentő pörgős volt. Használd ki ezt a nyugalmat, kicsit engedd el magad.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma a nyugalom árasztja el lelked, a barátaid, családtagjaid társaságában pedig igazán eltudsz lazulni. Kihasználod ennek a pillanatnak minden egyes momentumát, és ez jól is van ez így.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Párod kiváló programot tervezett mára, ne állj ellent neki. A mai nap ne szóljon a „nem”-ekről, inkább az „igen”-ekről.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel. Ennek ellenére azonban nagyon jól érzed magad, mert pároddal töltheted a napot, ami nagyon ritkán fordul elő. Ha nincs párod, akkor a családdal és a barátokkal lesz érdemes egyet lógni, nem fogod megbánni!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szombaton mindig dolgozol, vagy otthon vagy a munkahelyeden. Most az egyszer azonban kivételt tehetnél, nem fogod megbánni. Fantasztikus napot tölthetsz el, minden csak rajtad áll. Oszd be jól a napod, töltődj és végre élvezd egy kicsit a nyarat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma egy kicsit még dolgoznod kell, de gyorsan megoldod ezeket a feladatokat, délután jöhet a jól megérdemelt pihenés. Párod és családod boldog lesz, hogy velük leszel végre, hisz hiányolnak téged.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 08. 05.: Gördülékeny szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Igazán élvezed a napot, ami nagyon ritka, főleg a te esetedben, mert maximalistaként mindig találsz valami elfoglaltságot. Ma tegyél kivételt, és csak dőlj hátra!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon jól indul számodra a nap. A hétvégi program megkezdődik, minden a tervek szerint alakul. Barátaid vagy családtagjaid alig várták, hogy találkozzanak veled. Kellemes napot tölthettek együtt, imádni fogod ezt a szombatot.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma a szerencsés találkozások napja lesz. Minden ember okkal lép be az életedbe, ezt pontosan tudod te is. Járj nyitott szemmel, mert ma bármi megtörténhet.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma minden feszültség oldódni látszik. A héten a munkahelyeden és otthon is nagy volt a stressz, de szerencsére szombaton ezt annyira nem fogod érezni. Próbálj kikapcsolódni, programot szervezni, igazán megérdemled.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem úgy alakul a nyarad, ahogy azt eltervezted, és ahogy múlnak a hetek ez egyre jobban idegesít. Ne búslakodj, inkább arra koncentrálj most, hogy a legtöbbet kihozd ebből a hétvégéből.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top