nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 08. 12.: Pihentető szombat

Napi horoszkóp 2023. 08. 12.: Pihentető szombat

A mai nap engedd el a gondokat, és szóljon minden a pihenésről.

Kos

A napi horoszkóp szerint kellemes hétvégét tölthetsz el családoddal. Hívd át a barátokat is, és csapjatok egy nagy, közös bulit. Rég volt ilyen, igazán megérdemlitek.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nincs jó napod. Ma agresszívebb, rámenősebb és követelődzőbb vagy, mint valaha és még csak észre sem veszed. Inkább vegyél erőt magadon, pihenj, kapcsolódj ki, szórakozz. A következő héten sem lesz könnyű a munka, fel kell töltődni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Mindig a munkádon van a hangsúly, és végre révbe értél: azzal kereshetsz pénzt, ami eddig a hobbid volt. Ez a nap azonban ne a munkáról szóljon: a szeretteid és a barátaid a legfontosabbak és nem utolsó sorban a velük eltöltött idő.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma ne féltékenykedj, párodnak semmi baja nincs, csak egy kicsit fáradt. Ne akadékoskodj, inkább segíts a ház körüli teendőkben. Ennyi az egész.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nem kell foglalkoznod semmivel. A jövőd pontosan azon az úton halad, amit elterveztél. Nyugodtan pihenhetsz a hétvégén. Ne agyalj butaságokon, mert teljesen felesleges.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nehezen tűröd a kritikát, főleg, ha az a párodtól származik. Nem akar bántani, ez csak építő jellegű. Most az egyszer fogadd is meg a tanácsát.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Úgy érzed, mindenki szerencsésebb, mint te, még egy családtagod sikerének sem vagy képes örülni. Rossz hangulatodat pedig átragasztod másokra is. Nem túl jó taktika. Ne légy irigy, vedd észre, hogy minden megvan, csak éppen nem értékeled.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 08. 12.: Pihentető szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma igazán eredményes napod lesz, minden úgy sikerül, ahogy azt előre eltervezted. Elégedettséged másra is ráragasztod. Semmi különös dolgot nem csináltok, mégis jól sül el a nap.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kedveseddel vitába keveredsz, aki már nehezen tolerálja munkamániádat. Szombat van! Gondold végig, mi a fontosabb?! A családi béke vagy a munka.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hagyd, hogy sodorjon az ár, most jobban sülnek el a dolgok, mint gondolnád. Ezen a hétvégén ne gondolkodj semmin, a világot nem most fogod megváltani, az egyszer biztos.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szerelmi életedben nagy mozgolódás támad, de jól vigyázz, mindig az a biztos, ami van. Egy fellángolásért nem érdemes mindent eldobnod. A hétvége alkalmas lesz arra, hogy átgondold az életed. Igen, ez nem lesz két könnyű nap.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mai napot érdemes kapcsolatépítésre használnod, ugyanis ma minden mozdulatodat siker koronázza. Végre egy olyan napod lesz, amire régóta vágytál.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top