nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 08. 19.: Ünnepi hétvége

Napi horoszkóp 2023. 08. 19.: Ünnepi hétvége

Ez a hétvégi kicsit más, kicsit ünnepibb, mint a többi.

Kos

A napi horoszkóp szerint kellemes hétvégét tölthetsz el családod körében. Hívd át a barátokat vagy látogasd meg szüleidet, a közös étkezés vagy bármilyen program igazán feltölt majd a következő munkahétre.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma valahogy rámenősebb és követelődzőbb vagy, mint máskor és ezt a környezeted nem nagyon díjazza. Ne rontsd el az ünnepi hétvége hangulatát. Inkább élvezd a családdal, barátokkal való, együtt töltött időt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az ünnepi hétvégén tegyél félre mindent. Most a szeretteid és a barátaid a legfontosabbak és nem utolsó sorban a velük eltöltött idő. Ne dolgozz fejben sem, próbáld magad maximálisan kikapcsolni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma ne féltékenykedj, párodnak semmi baja nincs, csak egy kicsit fáradt. Miért kell elrontani a hétvégét gyerekes viselkedéssel? Feltetted már magadnak a kérdést?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nem kell foglalkoznod semmivel. A jövőd pontosan azon az úton halad, amit elterveztél. Nyugodtan pihenhetsz. Hidd el, minden a helyén van.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nehezen tűröd a kritikát, mindenkitől, és valamiért ma kapsz bőven. Próbálj ezen túllendülni, és csak arra koncentrálni, hogy hétvége van. A hétvége pedig a pihenésé.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Úgy érzed, mindenki szerencsésebb, mint te, még egy családtagod sikerének sem vagy képes örülni. Ez nem a legjobb taktika. Ne légy borúlátó, főleg ne irigy.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 08. 19.: Ünnepi hétvége

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma igazán eredményes napod lesz, minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Nem is kell ennél tökéletesebb érzés. Ma add át magad a pihenésnek.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma kisebb vita alakul ki közted és a családod között. Ne erősködj, ne akard az igazadat másra erőszakolni. Ma inkább tegyétek félre a nézeteltéréseket, és élvezzétek egymás társaságát.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A hétvégén kibékülhetsz egy olyan személlyel, akivel régóta komoly haragban vagy. Meglepő dolgok kerülnek a felszínre. És mindketten belátjátok, hogy hibáztatok.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szerelmi életedben nagy mozgolódás támad, de jól vigyázz, mindig az a biztos, ami van. Egy fellángolásért nem érdemes mindent eldobnod. Ez a hétvége legyen az a hétvége, amikor végiggondolod, hogyan tovább.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az ünnepi hétvégén új barátság vagy egy szerelem is születhet, te pedig, nem vagy semminek az elrontója. Járj nyitott szemmel!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top