nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Vegyes kedd

Napi horoszkóp 2023. 08. 22.: Vegyes napnak ígérkezik a kedd

A Rák kiáll magáért, az Oroszlán hajlamos olyanba ütni az orrát, amibe nem kellene.

Kos

A napi horoszkóp szerint a mai napod valamilyen formában a víz körül forog majd. Optimális esetben a vízparton töltöd, de kevésbé jó eshetőségek is előfordulhatnak, mint a mosás, vagy a mosogatás. De az is lehet, hogy valamilyen vízi sort után vágyakozol.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Tudjuk, hogy hajlamos vagy beleragadni régi dolgokba és nehezen mozdulsz. Ez ma számodra is erősen érezhetővé válik és zavarni is kezd. Vajon zavar-e annyira, hogy hajlandó legyél változtatni? Rajtad áll a döntés!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma a szokásosnál is pörgősebb és nyughatatlanabb leszel. Egy kicsit olyan, mintha ezzel menekülni akarnál valami elől, nem akarnál róla tudomást venni. A menekülés nem jó taktika, nézz szembe azzal, amivel kell, minden eszközöd megvan hozzá, hogy megold a helyzetet!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Te olyan típus vagy, aki általában inkább elrejti az érzéseit és nem nyilatkoztatja ki a mélyebb gondolatait. Ma viszont fordul a kocka, végre kiállsz magadért, kimondod, amire gondolsz, ami a szívedet nyomja. Nagyon jól teszed, így kell ezt csinálni

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vigyázz, mert ma olyan dologba ütheted az orrod, ami nem rád tartozik. Ez senkinek sem jó, mert a környezeted nem veszi jó néven, te pedig olyan dologra vesztegeted az energiáidat, amivel nincs dolgod. Más problémáit nem fogod tudni megoldani.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma a múlttal lesz dolgod, úgy döntesz, hogy számot kell vetned bizonyos dolgokkal. Nosztalgiázni fogsz, talán régi naplóbejegyzések, vagy fényképek segítségével. Jót fog tenni, hogy végre lezárhass egy fejezetet és elkezdhess egy teljesen újat!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma az üzleti lehetőségek kerülhetnek számodra a fókuszba. Talán azon gondolkodsz, hogy mibe lenne érdemes beruháznod, vagy hogyan kamatoztathatnád leginkább a megtakarításod. Ma jó ötleteket kaphatsz a témában.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Vegyes kedd

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A határaid kerülnek ma a középpontba. Vajon optimálisak? Eléggé megvédenek, de beengedik, amikre és akikre szükséged van? És mi a helyzet a komfortzónával? Ki mersz lépni belőle vagy túlságosan begubózol? Válasz kaphatsz ma ezekre a kérdésekre.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma tanulhatsz valami újat. Olyan dolgot, ami jól beilleszthető az eddigi tudásodba, de tartalmaz annyi újdonságot, hogy formáljon is. Mivel imádsz fejlődni élvezni fogod, lelkesen fogadod az újat és hálás vagy érte.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Általában nem jellemző rád ez az állapot, de valahogy ma nebáncsvirágnak érzed magad. Fáradt vagy, minden és mindenki idegesít. Ne hagyd, hogy ez maga alá temessen, inkább gondolkozz el azon, hogy talán ideje lenne pihenned, rád férne!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma eluralkodhat rajtad a kivagyiság állapota. Mindenkiről úgy érzed, vagy úgy gondolod, hogy egy fajankó. Azért légy óvatos, lehetnek olyan helyzetek, ahol éppen te nem látod megfelelően a dolgokat, a többiek pedig igen.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érzed védened kell magad valamitől. és Emiatt, olyan mintha egy kemény páncélos sisakban járnál. Ezzel az a baj, hogy ez nem csak az esetleges veszélytől választ el, hanem minden mástól is, ami pedig pozitív dolgokat hozhatna.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top