nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 09. 02.: Meglepő szombat

Napi horoszkóp 2023. 09. 02.: Meglepő szombat

A mai nap vegyesen alakul a csillagjegyek számára.

Kos

A napi horoszkóp szerint szombaton sem hagynak cserben a megérzéseid. Nem vagy túl nyugodt, és később be is bizonyosodik, miért volt ez az érzésed. Sajnos a mai napot egy családi vita töri ketté. Próbáljátok megoldani a vitás kérdéseket.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egy igazi szombati nap a mai, azaz a ház körüli teendőkkel leszel leginkább elfoglalva. Azért szakíts időt a pihenésre is. Sok minden volt a héten, van mit kipihenni!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma ne lógasd a lábad, mert most kihozhatod magadból a legtöbbet. Szóval minden házimunka, amit eddig halogattál, azt ma nagy hatékonysággal tudod elvégezni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma egy klassz nap elé nézel és éppen itt az ideje, hogy élj a kínálkozó lehetőségekkel. Bármilyen céljaid vannak, ma nagyot léphetsz előre a megvalósítás felé. A vasárnapot azonban töltsd majd pihenéssel.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A szombat a tervezés napja lesz. A következő időszakra készülsz, végiggondolod, milyen teendőid lesznek/vannak az őszi szezonra. Szeretnél egy kis kirándulást is beiktatni, amit meg is tudsz valósítani, csak nagyon kell akarnod. Nincs lehetetlen akadály.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szombaton még mások munkáját is képes vagy elvégezni, de ne tedd. Könnyedén felidegesítheted magad, ha rájössz, ez most nem is megy olyan könnyen. Ha úgy érzed, ma fáradt vagy, aki hagyd a munkát hétfőre, inkább pihenj, elvégre hétvége van!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma rólad mintázták a nyugalom szobrát, vidám, elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Jól érzed magad a bőrödben, pedig rég volt ilyen. A jövő hét új lehetőségeket tartogat számodra. Egy klassz időszak veszi a kezdetét.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 02.: Meglepő szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma délelőtt igyekezz minden munkád elvégezni, hogy aztán délután nyugodtan pihenj. Szükség is lesz rá, mert a következő hét sem túl egyszerű menet. Jobb, ha most magadra koncentrálsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton nagyon nyugtalan leszel. Az idő sürget, mert minden feladatoddal elcsúsztál, a család is mérges rád, túl nagy a nyomás. Mi a megoldás? Koncentrálj, akkor mindennel időben végezni fogsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha van lehetőséged segítséget kérni, akkor ne mártírkodj, tedd meg. Nem fogod megbánni, mert így időben végezhetsz ma mindennel. Ideges vagy, feszült a héten sok mindent meg kellett oldanod. Ma, miután végeztél mindennel próbálj pihenni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Régen volt annyira jó napod, mint a mai. Az összes energiád magadra fordíthatod! Találkozz a családdal, a barátokkal, meglásd, mindenki örülni fog a társaságodnak, hiszen nagyon régen láttak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szombaton lesz időd előre tervezni a jövő hetet. Az elkövetkezendő napokban még nem lesz túl rossz idő, ezt érdemes kihasználni, amíg lehet. Tervezz, szervezz programokat. Minden a lehető legjobban fog alakulni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top