nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 09. 03.: Kettős vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 09. 03.: Kettős vasárnap

Van, akinek egész jól, van, akinek kicsit feszülten telik a hét utolsó napja.

Kos

A napi horoszkóp szerint vasárnap összefuthatsz valakivel, akivel nagyon nem szerettél volna. Ebből pedig akár konfliktus is lehet. Szóval készülj fel, hogy ez a vasárnap nem lesz életed vasárnapja.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Jó a hangulatod, így senki nem állíthat meg abban, hogy jól érezd magad. Találj ki valami programot és szólj a családnak, barátoknak, hogy kísérjenek el. Tarts egy tipikus vasárnapot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap próbára tehetik a türelmed, de engedj nekik. Senki nem bizonytalaníthat el, ez a te napod. Nem kell foglalkoznod senkivel, csakis magaddal. Akkor valóban olyan napod lehet, amit szerettél volna.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma nem feltétlenül akarsz otthon ücsörögni, ami érthető is, hiszen kemény volt számodra ez a hét. Bár fáradt vagy, úgy érzed, ha nem mozdulsz ki, akkor megbolondulsz. Ne csinálj abból ügyet, ha esetlegesen egyedül kell menned, mert valószínű, hogy most a család nem szívesen kísér el.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A vasárnap csakis a pihenésre való. Legalábbis neked. Nehéz héten vagy túl és ha ma sem lazítasz, akkor jövő héten ki fogsz készülni. Sok feladat vár rád, nem teheted meg, hogy felhalmozd magad előtt, mert akkor ez egy végtelen körforgás lesz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon jó kedved lesz vasárnap, a héten még talán nem is volt ilyen. Végre szabad a délutánod, amikor azt tehetsz, amit akarsz. Erre vártál igazából egész héten. Pihenj, élvezd ki ezt a napod, ami csak a tiéd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pihenhetsz, tehetsz, amit akarsz, de ne fecsegj feleslegesen, mert olyan mondatok is kicsúszhatnak a szádon, amiknek egyáltalán nem kellene. Ne vitatkozz ma a pároddal, mert megelégelheti a dolgot, és akkor abból vita lehet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 03.: Kettős vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma a szerelem és a szerencse is rád mosolyoghat, így jó, ha nyitott vagy minden téren. Ez a nap a te napod, csak járj nyitott szemmel, és igazán pozitív meglepetések is érhetnek.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Vasárnap minden problémát képes leszel megoldani, éppen úgy, ahogy a héten tetted. Kicsit fókuszálj a barátokra és a családra, mert a héten nem volt sok időd rájuk koncentrálni, és nagyon hiányzol nekik.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vasárnap tisztán látod majd mindazt, amit eddig nem. Objektíven közelítheted meg a többieket és minden mást is. Magadban gondolj át mindent, most fontos felfedezést tehetsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap jó hangulatban ébredsz, és ez a hangulat az egész napod végigkíséri. Maradj ilyen üde az új hét kezdetén is. Ma pihenj sokat, hogy aztán a jövő heti akadályokat könnyen tudd venni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vasárnap légy visszafogott. Semmi szükség arra, hogy veszekedés robbanjon ki közted és a család más tagjai között. Ha úgy érzed, nincs türelmed ma senkihez, akkor inkább vonulj félre.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top