nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 10. 15.: Indulatos vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 10. 15.: Indulatos vasárnap

A hét utolsó napja nem mindenkinek szól majd a pihenésről.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma azért fog otthon állni a bál, mert a munkádat előrébb helyezed a családnál. Ezen teljesen kiakad mindenki, te pedig egyszerűen nem érted, mi a hiba. Próbáld kiengesztelni őket, mert ezúttal nagyon igazuk van.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma igazán eredményes napod lesz. Eddig magadban őrlődtél, hogy mi lenne egy bizonyos dologban a helyes döntés, de egy külső szemlélő nagy segítségedre lesz. Ez a vasárnap rendkívül hasznos volt a számodra, hiszen megalapozza a következő időszakot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Úgy érzed, mindenki szerencsésebb, mint te. Nagyon rossz mentális állapotban vagy, ami köszönhető a testi és a lelki kimerültségednek. Ne irigykedj a családtagjaidra, ne sajnáltasd magad, inkább szedd össze magad.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nehezen tűröd a kritikát, ma pedig kapsz bőven. A kritikák sajnos jogosak, jobb lenne, ha elgondolkoznál rajtuk, és nem felháborodnál. Görbe tükröt mutatnak, és ez most nagyon nem tetszik.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai napot érdemes kapcsolatépítésre használnod, ma minden mozdulatodat siker koronázza. Ez egy nagyon különleges vasárnap, amiből aztán a későbbiekben még profitálhatsz is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szerelmi életedben nagy mozgolódás támad, de jól vigyázz, mindig az a biztos, ami van. Nem biztos, hogy van értelme felrúgni a régit, és újba kezdeni. Gondold át, mielőtt lépnél valamilyen irányba.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon kemény heted volt, és már teljes stresszben vagy, hogy holnap újra dolgoznod kell. Ne idegeskedj, ha ennyire kimerültnek érzed magad, akkor miért nem veszel ki pár nap szabadságot.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 15.: Indulatos vasárnap

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Kellemes hétvégét tölthetsz el családod körében, még a szüleidet is meglátogathatod, akiket már jó ideje nem láttál. Végre feltöltődtél és kipihented magad.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Agresszívebb, rámenősebb és követelődzőbb vagy, mint valaha és még csak észre sem veszed. Családod viszont annál inkább. Ezt az orrod alá is dörgölik. Picit gondolkodj el a viselkedéseden.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A mai napra nem terveztél semmit, és ezt be is fogd tartani. Sok időt töltesz a családdal és a barátokkal, kicsit már tervezitek az év végét, mert valahova szeretnétek elvonulni kikapcsolódni ez az ötlet pedig nagyon feltölt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem bízol meg párodban, ez az érzés pedig ma még jobban felszínre tör benned. Nem kell aggódnod, semmi okod féltékenykedni. Fejezd be az aggódást, inkább lazíts egy picit.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma nem kell foglalkoznod semmivel. A jövőd pontosan azon az úton halad, amit elterveztél. Nyugodtan pihenhetsz a hétvégén. Szervezz közös programot a családoddal vagy a barátaiddal.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top