nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 10. 26.: Változó csütörtök

Napi horoszkóp 2023. 10. 26.: Változó csütörtök

Több csillagjegynek is nagy változások kopogtatnak az ajtaján.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma eljött az ideje, hogy valaminek vagy valakinek búcsút mondj, amivel, vagy akivel már nincs dolgod. Fontos, hogy ez egyértelmű legyen, ha csak magadban eldöntöd és elviharzol a helyszínről az nem igazi lezárás!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Álmos napod lesz, legszívesebben egész nap csak aludnál. A rossz hír, hogy ezt nagy valószínűséggel nem teheted meg, úgyhogy erőt kell venned magadon, de nagy tetteket ne várj magadtól ma.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A Bikával ellentétben, te éppen hogy nagyon dinamikusnak és kicsattanóan erősnek érzed magad ma. Használd ki ezt az energiát arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a napból, akár munka, akár szabadidő terén!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagy valószínűséggel minden éppen változóban van körülötted, ami nem komfortos a számodra, mert te a stabilitást és a biztonságot szereted. Most azonban rugalmasságra és bizalomra van szükséged. Minden jó lesz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Van valami az életedben, ami nagyon meg akar érkezni vagy be akar következni, de te valamiért, talán hárításból, nem veszed észre. Pedig valójában te is tudod, hogy kész vagy rá! derítsd ki ma, hogy miről is lehet szó!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valamiért mérges hangulatodban vagy ma. Úgy érzed, hogy máshogy kellene lennie a dolgoknak, és, ami nem tetszik, azt meg kellene tudnod oldani. Nincs igazad, csak, hagy, hogy minden alakuljon a maga tempójában!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Mézes kedvedben vagy ma. Hogy ez mit jelent? Több minden is lehet, lehetsz kedves és vidám, lehet a télre hangolódó hangulatod, de az is lehet, hogy kissé negédes és ragadós vagy ma, utóbbival vigyázz, mert az zavaró lehet másoknak!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 26.: Változó csütörtök

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma csak úgy izzik körülötted a levegő! Ez lehet a jókedvedtől, az energikusságodtól is. De a harag és az idegesség is létrehozhatta ezt az atmoszférát. Ha az előbbi, akkor örülj neki, viszont ha az utóbbi, akkor próbálj megnyugodni, mert így magadat és másokat is rombolod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Valaki vagy valami nagy benyomást tett rád és szokásodhoz híven ezer fokon égsz a hatalmas lelkesedéstől. Ez jó, de próbálj kicsit megnyugodni, hogy optimálisan tudj működni és ne vidd túlzásba a dolgokat!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nyirkos körülötted a hangulat, valami nagy feszültség van benned és emiatt a környezettedben is. Ez kapcsolatban lehet a túlzott munkamoráloddal, vagy a magasra kitűzött céljaiddal, lazítanod kéne egy kicsit!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valami gyors dolog történi ma körülötted. Valaki vagy valami hirtelen feltűnik az életedben majd el is tűnik. Nem rontottál el semmit. akármiről is legyen szó ez most csak ilyen rapid dolog volt, ne vedd magadra!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kicsit fáradt és lehangolt lehetsz ma. Nem érted magad és keresed az okokat. Ne aggódj, nincs semmi baj, ez ma számodra egyszerűen csak egy ilyen nap, múló állapot!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top