nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 10. 31.: Türelmetlen kedd

Napi horoszkóp 2023. 10. 31.: Türelmetlen kedd

A türelmetlenség kerülhet ma középpontba.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy kockázatot kell vállalnod. Ez nem lesz számodra különösebben nehéz, mert bátor és spontán vagy. Ahogy általában, hallgass most is a megérzéseidre, nem fognak becsapni!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Úgy érezheted, hogy már túlságosan régóta úton vagy és szeretnél végre kikötni, lehorgonyozni. A gond az, hogy lehetséges, hogy valójában még el sem indultál. Meg kéne határoznod, hogy mit is szeretnél és ahhoz képest megvizsgálni, hogy hol tartasz!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma a drámáé lesz a főszerep, csak azt nem tudni, hogy körülötted vagy benned zajlik majd. Ezt neked kell felismerned, és jó, ha mindkét esetben a helyén tudod kezelni. Ne bagatellizáld el, de ne is tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy érezheted ma, hogy terjeszkedni szeretnél. Lehet szó a munkádról, például a vállalkozásod fejlesztéséről, a lakásodról, például egy nagyobb helyre költözésről, vagy épp a szabadidőd bővítéséről. Jól érzed, tényleg ideje van a terjeszkedésnek!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hogy állsz a dallamtapadással? Ma lehet, hogy részed lesz benne. Meghallasz egy dallamot és egész nap az meg a fejedben, de lehet, hogy meghallanod sem kell, egyszerűen csak eszedbe jut. Kitartást hozzá!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma úgy érezheted, hogy egyszerűen nem érted a körülötted lévő dolgokat. Mivel kiemelkedőek az értelmi képességeid és általában mindent jól átlátsz, ez most nagyon frusztráló lehet a számodra. De lehet, arra tanít, hogy nem mindig kell mindent megértened!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma valaki vagy valami új érkezhet az életedbe. Ez az újdonság jót hoz a számodra, ha nem is feltétlenül érzed azonnal, úgyhogy fogadd örömmel, nyitottsággal és szeretettel!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 31.: Türelmetlen kedd

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma türelmetlen kedvedben lehetsz. Nehezedre esik megérteni, hogy a dolgok nem azonnal történnek. Ha belekezdesz valamibe, azzal egy folyamatot indítasz el, és csak később tudod learatni a gyümölcsöket, amikért dolgoztál.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma valamiért úgy érezheted, hogy alacsonyabb rendű vagy másoknál. Ez természetesen nem igaz, de, ahogy egyre jobban belehergeled magad ebbe a gondolatba, annál rosszabb lehet a napod, úgyhogy igyekezz inkább tudatosan elhessegetni magadtól!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma akörül a hely körül forognak a gondolataid, ahol életedben leginkább otthon érezted magad. Ez lehet a szülői ház, vagy téged ismerve a munkahelyed is. A legoptimálisabb persze, ha az otthonod az, ha mégsem, próbáld meg komfortosabbá tenni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma az igazság témakörével kerülhetsz konfliktusba. Vagy úgy, hogy mások nem azt gondolják igaznak, amit te, vagy úgy, hogy valakiről biztosan tudod, hogy hazudik, mégsem tudsz a helyzettel mit kezdeni. A tehetetlenség érzése pedig nagyon dühítő.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ez a nap gyorsan el fog telni számodra. Szinte észre sem veszed és máris beesteledik. Légy tudatos, és próbáld meg úgy beosztani az idődet, hogy mindenképp meg tudd csinálni a fontos dolgokat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top