nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 12. 16.: Megterhelő szombat

Napi horoszkóp 2023. 12. 16.: Megterhelő szombat

Nem mindenkinek alakul túl jól a szombati napja.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma hajlamos vagy mindent borúsan látni. Próbáld magad kicsit összeszedni, mert tényleg semmi okod arra, hogy szomorú vagy depressziós légy. Kapd össze magad, az év legszebb időszaka következik!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma már vidámabban ébredsz, mint a hét többi napján. Bár a teendőidet sajnos felhalmoztad magad előtt, de mindent megfogsz oldani, csak kicsit kapkodósan.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma jó híreket kaphatsz a pénzügyeid felől. Jól fog jönni egy kis plusz bevétel, amire eddig csak titkon számítottál. Ez egy szerencsés lezárása lesz az évnek!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma munka után még rengeteg dolgod van, de ne akarj még a mai nap mindennel végezni. Egy-két ajándék még beszerzésre vár, de ne aggódj, ne kapkodj, mert nem jutsz azzal előre.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Sok a munka és az év végi rohanás teljesen kikészít. Figyelned kell azonban magadra, mert nem lenne jó, ha pont az ünnepekre betegednél le. Ma próbálj egy kicsit lazítani, ne pedig azon törd a fejed, mi legyen a karácsonyi menü.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A rengeteg munkád miatt alig jut időd a családodra. A mai nap legyen a családé. Ne legyen több kifogás, csak egyszerűen töltsétek együtt az időt, ennyi! Megérdemlik ők is, és te is!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egyre inkább közeledik a karácsony. Azonban nem az ajándékokat érdemes ma megvenned, inkább koncentrálj a dekorációra, a csomagolópapírokra és szalagokra. A többi majd még meglesz!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 16.: Megterhelő szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma sokkal türelmesebben és megfontoltabban vásárolhatsz és hasznos dolgokra költöd majd a pénzed. De ne feledkezz meg a pihenésről sem, mert annak senki nem fog örülni, ha kifacsart leszel az ünnepek alatt.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A mai nap kimerítő lesz számodra. Senki sem lesz vevő a humorodra, különösen a párod nem. Légy visszafogott és nagyon kedves, hisz neki inkább az ölelésedre van szüksége.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma minden nagyon nehezen megy neked. Környezeted mindenben kifogásokat keres, valahogy most nagyon nem értitek meg egymást. Picit mindenki vonuljon vissza, pihenjen, vegyen egy nagy levegőt, és utána beszélgessetek!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap felvidít téged. Jó hírt fogsz kapni, ami annyira kellett, mint egy falat kenyér. Nagyon rossz volt a heted, kimerült vagy, most picit tudsz töltekezni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Még ma nyugodtan kimozdulhatsz és bulizhattok m ég egyet karácsony előtt. Holnap azonban már neki kell látnod a dolgaidnak, úgyhogy ne vidd túlzásba a szórakozást. De ma, engedd meg magadnak, hogy kirúgj a hámból.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top