nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Karácsonyi rohanásban

Napi horoszkóp 2023. 12. 17.: Karácsonyi rohanásban

Ma már a karácsonyi készülődésé a főszerep a csillagjegyek többségénél.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon jó a hangulatod. Voltál már az idén karácsonyi vásárban? A mai nap tökéletes arra, hogy körbejárj egyet a családdal vagy a barátokkal. Egy finom forralt bor vagy forró csoki fokozhatja a karácsonyi hangulatodat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma szíved szerint csak lustálkodnál, de nem teheted meg, hiszen itt kopogtatnak az ünnepek az ablakon. sok a teendő, az elintéznivaló a vásárlás. Szedd egy kicsit össze magad, és állj neki a feladatoknak. Ez egy ilyen vasárnap.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma mozdulj ki a négy fal közül. Mindegy, hogy a pároddal terveztek közös programot vagy a barátokkal lógnál inkább, a lényeg, hogy mindezt ne otthon tedd. Annak ellenére, hogy rengeteg feladat vár rád otthon, te társaságra vágysz. Akkor mire vársz?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Anyagi helyzeted miatt egy kicsit pánikba esel. Készíts költségvetési tervet arról, mire költöttél eddig és milyen kiadások várnak még. Légy következetes, hidd el, minden megfog oldódni, csak nyugalom!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nyugodtan tervezz bármilyen programot, mindenki szívesen csatlakozik majd hozzád. Nyugalomban vagy, nem stresszelsz, a mai napot pihenésre szántad, és úgy is teszel, ma pihenni fogsz!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma már készülődhetsz a karácsonyra. Kedved is van hozzá, és energiád is. Ma szívesen teszel-veszel otthon, nincs kedved kimozdulni. Ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma számolnod kell azzal, hogy még rengetegen fognak vásárolni, hiszen csak pár nap van karácsonyig. Inkább maradj otthon, van bőven mit tenni a ház körül is. Ezzel foglalkozz, semmi mással.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Karácsonyi rohanásban

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Nagyon sok mindent tettél az elmúlt napokban, így a mai nap egy kicsit megpihensz, és jól is teszed. Nem fogod bírni az utolsó napok nagy hajráját, ha nem adsz magadnak egy szusszanásnyi időt.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma alkalmas az idő arra, hogy még karácsony előtt találkozz a barátaiddal. Ők is örülni fognak neked, hisz mér rég nem voltatok együtt sehol, bár semmi türelmed a tömeghez és a tülekedő emberekhez.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nehéz volt ez a december, nehezebb, mint ahogy arra számítani lehetett. De ezzel nem vagy egyedül. Mára teljesen kimerültél. Ne félj segítséget kérni, mindenkivel megesik, hogy teljesen kimerül.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tervezzetek közös családi programot, jó hangolódás lesz az ünnepre. Hagyjátok az otthoni feladatokat, a házimunkát! Minden megfog várni, inkább használjátok ki az évnek a legszebb időszakát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma kicsit szomorú vagy, mert egyedül maradtál az otthoni teendőkkel. Ülj le, beszél a családdal, barátokkal, hogy elkelne neked egy kis segítség. Ezt a többieknek is meg kell érteniük, nem igaz?

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top