nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Ünnepi lázban égő hétfő

Napi horoszkóp 2023. 12. 18.: Ünnepi lázban égő hétfő

Nyakunkon a karácsony, és a csillagjegyek szó szerint tűkön ülnek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma mindent képes vagy megvalósítani, amit elterveztél. Ajándékok kipipálva, sütiket és készítettél már, és a karácsonyi hangulatoddal a munkatársaidat is megfertőzöd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma már ezerrel forogsz a konyhában, családod pedig hatalmas segítségedre lesz. Remélhetőleg mindent beszereztetek, de ha nem akkor még nyugodtan elrohanhattok a boltba, így nem maradhat el semmi. Szerencsés vagy, hogy otthon lehetsz már!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ünnepi lázban égsz, azt sem tudod, hova kapj. Először is: figyelj a munkára, majd oszd ki otthon a feladatokat. Több kéz, több dolgot tud megoldani, és egységben az erő amúgy is! Minden elfog készülni, nyugi!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma nagyon magabiztos vagy, mindent kézben tartasz. A munkahelyeden minden úgy halad, ahogy azt elvártad, és otthon is rendben mennek a dolgok. Rég volt ilyen kiegyensúlyozott év végéd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az ünnepi hangulat most már teljesen átjárja a lelked. Ma van időd feldíszíteni a házad vagy a lakásod és családod segítségével ez menni is fog. Teljesen feltölt az ünnepi készülődés, szereted, hogy együtt van a család.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma becsomagolhatod az ajándékokat, ha pedig közben ráeszmélsz, hogy valami kimaradt, még könnyen beszerezheted. A munkában minden rendben, ma például előbb befejezed, és előbb haza is mehetsz. Itt nyertél egy-két órát, amit hasznosan töltesz el.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma lehet, hogy még dolgoznod kell egy kicsit, de igyekezz hamar a végére érni. Családod vagy a párod már nagyon vár otthon, hogy együtt díszítsétek fel a lakást. Minden a lehető legnagyobb rendben van – csak ezt mantrázd magadnak.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Ünnepi lázban égő hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Hatalmas kapkodásban vagy ma, ami egyáltalán nem jó. Ülj le, nyugodj meg, mert különben biztosan kimarad majd néhány dolog. Hívd össze a családot vagy a párodat állítsd magad mellé, együtt mindent megcsinálhattok.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Jobban tennéd azonban, ha megosztanád a feladatokat, családod szívesen segít, így biztosan mindennek a végére érsz majd. Vesd be ugyanazt a taktikát, amit a munkahelyeden: együtt minden sokkal könnyebb.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A munkában is már csak a karácsonyi készülődés a téma, de ez teljesen jól van ez így. A napokban mész szabadságra is, ami nagyon rád fér. Használd ki minden percét.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon segítőkész vagy, párod pedig rendkívül örül ennek. Együtt minden feladatot időben befejezhettek. A munkahelyen van egy-két gond, de belenyugodtál, hogy ezzel nem boldogulsz már az idén.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma a maximumon pörögsz, és ez jól van így. Nem fáraszt, nagyon jól érzed magad a bőröndben. Ez egy energikus hétfői nap annak ellenére is, hogy nem aludtál valami sokat. Csak így tovább.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top