nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 12. 23.: Izgalmas szombat

Napi horoszkóp 2023. 12. 23.: Izgalmas szombat

A mai nap egészen jól alakul a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint szükséged van a kikapcsolódásra, a lazításra, de most még a karácsonyi hajrá kellős közepében vagy. Nyugalom, minden úgy lesz, ahogy eltervezted, a család is segít a felmerülő problémák megoldásában.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma aztán hajlamos lehetsz a jövőbe merengeni, de ez ne vegye el az egész napod. Tervezhetsz ugyan egy kicsit előre, de ne merülj el nagyon a gondolataidban, mert van bőven teendő.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma ráébredsz, hogy érdemesebb a jelenben élni, mint rágódni a múlton, amely megváltoztathatatlan. Szerencsére ma már nagyon jó kedved van, főleg azért, mert együtt készültök a családdal az ünnepekre.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma, ha engedi az időd, akkor lassan érdemes lenne amolyan év végi számvetést készítened. Le is írhatod, úgy könnyebben átlátod, hogy mi minden történt veled idén. Ne csak a karácsonnyal foglalkozz, hanem magaddal, a lelkeddel is.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon vártad már az évnek ezen időszakát. Feltölt, tele vagy szeretettel, megértéssel, boldogsággal. A családra is ráragasztod ezt a nyugalmat, aminek hatására ezek a napok valami fantasztikusan sikerülnek majd.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma, ha teheted, akkor töltsd a lehető legtöbb időt a családdal. Ez az ünnep lényege, nem pedig az ajándékozás. Engedj el mindent, ma ne is gondolkodj, csak a szépre és a jóra figyelj.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Megéri a barátokkal közös programot tervezned, mert a következő napokban erre nem lesz időd. Szóval vegyél ki most pár óra szabadot, és menjetek el egy karácsonyi vásárba. Nagyon jó lesz, meglásd.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 23.: Izgalmas szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma egy cseppet sem fárasztanak a családi programok. Sőt. Mindenki fogékony a szórakozásra, csináljatok valami olyasmit, ami szórakoztat és kikapcsol. Egy közös sütögetést imádni fogtok!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma akár több meghívást is kaphatsz, nehezen fogsz tudni dönteni. Tele leszel jó programokkal az ünnepek alatt, igazi meglepetéseket is tartogat neked ez az időszak. Használd ki minden percét.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma tedd félre a szigorúságot és a visszafogottságot, légy könnyed és laza. Mikor engedted meg magadnak utoljára, hogy olyan önfeledten szórakozz és nevess? Talán fel nem is emlékszel rá.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai a te napod, tedd, amit a szíved diktál. Vedd elő a humorod és tréfáld meg a többieket, arra azonban vigyázz, hogy senkit ne sérts meg. Egy igazi mókás nap lehet a mai, telis-tele izgalommal.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érzed, elérkezett az ideje, hogy számvetést készíts az idei évről. Nyugodtan megteheted, de ne agyalj ezen egész nap. Lassan kész vagy mindennel, már az ajándékok is becsomagolva, szóval picit dőlj hátra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top