nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 02. 11.: Fura vasárnap

Napi horoszkóp 2024. 02. 11.: Fura vasárnap

Van, akinek pihentető lesz, van, akinek kicsit nehézkes a hét utolsó napja.

Kos

A napi horoszkóp már reggel jól ébredsz, nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. A mai nap a pihenésé, és ezt te most be is tartod. Nehéz heted lesz. Pihenj, amennyit csak bírsz. Ez a te napod!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Holnap hétfő és neked már most a munka jár az eszedben. Ha nincs párod, akkor menj el valahova, ez lehet a nagy találkozás napja. Ha pedig van, akkor használjátok ki, hogy együtt lehettek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kapcsolj ki végre, menj el valahova, ki kell szakadnod a hétköznapokból. Menj el moziba vagy kirándulni a pároddal vagy barátokkal. Meglásd, remekül fogod magad érezni. Feltölt a mai nap.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bár vasárnap van, nagyon elfoglalt vagy. Rengeteg dolgod maradt mára, az egész heted egy rohanás volt, így ma tudod megtenni azt, amire a héten nem volt időd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Unalmas nap elé nézel, de most ezt kivételesen nem is bánod! Nehéz heted volt, ma nincs kedved csinálni semmit, vagy épp valakivel találkozni. Ha így érzed, akkor maradj otthon.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hosszúnak ígérkezik ez a vasárnap, de valahogy most ezt egy cseppet sem bánod. A barátoddal elmentek valahova, akár otthon töltetek el egy romantikus estét, biztos lehetsz benne, hogy minden nagyon jól alakul majd. Ha nincs párod, akkor menj el valamelyik ismerősöddel egy klassz estére.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vannak helyzetek, amelyeket soron kívül kezelni kell, különösen akkor, ha mindez fontos pénzügyeket is érint. Ma akár még némi súrlódás árán is intézz el egy ilyen bonyodalmat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 11.: Fura vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Néha egy helyzetet viszonylag egyszerűen meg lehet oldani, néhány kedves szóval, vagy egy bocsánatkéréssel. Tedd ma félre a büszkeségedet és változtass a hangulaton

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem muszáj kimozdulnod ma, ha nem akarsz, és nem akarsz. Vasárnap van, pihenj töltődj otthon. Hagyj ma minden gondot, és lazíts. Ennyire egyszerű a mai nap.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma úgy érezheted majd, hogy kettő kellene belőled egyszerre. Úgy alakulhat ugyanis, hogy két helyen is helyt kellene állnod egyidejűleg. Ez nagyon stresszel, nem is lesz túl jó napod.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma elakadhatsz egy feladatban és bármennyire is próbálkozol, nem sikerül továbbhaladnod vele. Ne hagyd, hogy ez tönkretegye a napodat. Ma pihenj, hagyd a feladatokat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy alakulhat, hogy váratlanul zavar támad a pénzügyeidben, egy óriási, váratlan kiadás vár, így gyorsan döntened kell. Próbálj lenyugodni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top