nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 02. 14.: Romantikus szerda

Napi horoszkóp 2024. 02. 14.: Romantikus szerda

A Valentin-nap több csillagjegyre is hatással lesz.

Kos

A napi horoszkóp szerint lelkesedésed és a türelmetlenséged határtalan a mai napon. Ez kétélű fegyver, elsülhet nagyon jól, hogy mindent gyorsan véghez viszel, amit csak szeretnél, de könnyen elvihet romboló üzemmódba is. Vigyázz, hogy ne az utóbbi történjen.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma többen is sürgetni próbálhatnak, mert nem értik meg, hogy te a saját munkatempódban tudsz nagyon hatékony lenni. Ne hagyd magad kizökkenteni. Állj ki magadért és bizonyítsd ezt be nekik!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Te magad sem vagy szófukar, de ma olyan emberrel vagy emberekkel találkozhatsz, akik még nálad is sokkal többet beszélnek. Így most megtapasztalhatod, milyen a másik oldalon lenni. Nem biztos, hogy tetszeni fog.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Valentin napi lázban égsz. Nagy eséllyel meg is ünnepled a pároddal, vagy, ha épp szingli vagy akkor a szeretteiddel csinálsz valami jó kis programot, jól is teszed, rád fér a kikapcsolódás!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ajándékozással helyezed ma magad a középpontba. Lehet, hogy Valentin nap nap alkalmából, de az is lehet, hogy más okból, például jótékonysági akcióban veszel részt. Remek ötlet, adni jó és te élsz is az adás lehetőségével!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Tőled szokatlan módon ma te is megengedsz magadnak egy kis lazaságot és játékosságot. Ez jót fog tenni neked és a körülötted lévőknek is. Elgondolkodhatnál rajta, hogy állandósítsd ezt az új hozzáállást.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A nap elején aggodalmak gyötörhetnek, de aztán kisimulnak a dolgok és érezni kezded, hogy minden a kedved szerint alakul. Ennek megfelelően vidám és felszabadult napod lesz, és még romantikára is számíthatsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 14.: Romantikus szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Nagy eséllyel munkaügyek vagy kötelezettségek töltik ki a mai napodat. De nem feszülsz rájuk, lendületesen és lazán elintézel mindent, amit kell, pedig elég sok a feladatod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Teljes mértékben átengeded ma az irányítást a gyermeki énednek, játszol, nevetsz, mosolyogsz, lelkesedsz minden apróságért, és egyáltalán nem érdekel, hogy mit szólnak mások. Jól teszed, így kell ezt csinálni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szokatlanul laza napod lehet ma. Ettől először megijedhetsz, mert szinte teljesen ismeretlen ez a helyzet a számodra, de aztán élvezni kezded és kihasználod, hogy végre pihenhetsz egy kicsit. Rád is fér!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tréfás kedvedben leszel ma. Lehetséges, hogy meg akarsz viccelni másokat. De vigyázz, nem április e-je van, hanem Valentin nap. Ráadásul önnyen emberedre akadhatsz és előfordulhat, hogy visszaüt a dolog.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Teljesen magával ragadhat ma a romantikus hangulat, ami alapvetően egy jó dolog, csak arra vigyázz, hogy ne menjen a mindennapi teendőid és kötelességeid kárára, mert bizony hajlamos vagy ezekről megfeledkezni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top