nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 06. 01.: Helló június, már vártunk!

Napi horoszkóp 2024. 06. 01.: Helló június, már vártunk!

A nyár első hónapjának első napja virradt a csillagjegyekre.

Kos

A napi horoszkóp szerint nagyon várod már a pihenést, hiszen ebben a hónapban mész már nyaralni. Rád is fér a kikapcsolódás. Csordultig vagy pozitív várakozással.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Bár a helyzet megkívánta volna, hogy komolyan vedd, de te azt hitted, fél kézzel is megoldod a dolgot. De a hanyagságod hibákhoz vezetett, amiket most nem vagy nehezen tudsz csak orvosolni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombaton egy kissé elbizonytalanodsz, pedig eddig magabiztos voltál. Apró jelek mutatják, hogy valami nem stimmel, de megtudod oldani. Az a lényeg, hogy maradj higgadt.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton izgalmas kalandoknak nézel elébe, amikbe gondolkodás nélkül fejest is ugranál. Igazi nyárindító nap lesz a mai szombat. Imádni fogod az előtted álló időszakot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon várod már, hogy nyaralni menj, és izgatott is vagy. Rád fér a pihenés, hiszen az elmúlt hónapokban sokat dolgoztál. Tervezd meg a hónapot, legyen egy klassz júniusod!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A héten sem lazítottál, ma pedig csak kapkodod a fejed, mert azt sem tudod, minek állj neki először. Ez pedig stresszhelyzetet szül, amit nem kezelsz most annyira jól. Haladj lépésről-lépésre.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valaki mindenáron meg akarja mondani, hogy szerinte mit kellene tenned és hogyan. A lényeg, hogy megfelelj az ő elvárásainak. Neked viszont meg kell húznod a határokat, mert ez a helyzet számodra egyáltalán nem könnyű.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 06. 01.: Helló június, már vártunk!

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Hatalmas önfegyelemre van szükséged, de ez kell ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Szombaton olyan emberekkel találkozol, akiktől eddig nagyon távol álltál, muszáj, hogy kedves légy.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Zárj ki minden negatív gondolatot ma és koncentrálj a családodra, arra, hogy végre beköszöntött a nyár, és mi mindent tudtok majd csinálni! Remek programokat állítotok össze.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton minden úgy alakul, ahogy kell! Egy nap, ami olyan lesz, amilyennek eltervezted. Élvezd ki, imádni fogod, hogy végre sikerül feltöltődnöd a barátaid és a szeretteid körében.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ideje állást foglalnod, mivel súlyos következményekkel kell szembenézned, ha nem így teszel. Ha sikerül határoznod, ne félj levonni a tanulságot. Ne fél semmitől, főleg a döntésektől.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagy döntés előtt állsz. Az út ettől nem lesz könnyű, de egy-egy tanács és tapasztalati tény nagyot lendít rajtad előre. Itt az ideje a nagy beszélgetéseknek, erre pedig tökéletesen alkalmas ez a hétvége.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top