nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 06. 14.: Aggódós péntek

Napi horoszkóp 2024. 06. 14.: Aggódós péntek

A mai nap elég keszekusza lesz a csillagjegyek számára.

Kos

A pozitív hangulatod pénteken egy kicsit alábbhagy. Amit eddig biztosnak éreztél, most abban is kételkedni kezdesz. Minden bajod van jelen állás szerint. Próbálj hétvégén kikapcsolódni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Pénteken hajlamos leszel a könnyelműségre, de jobban teszed, ha megfékezed magad. Sokba kerülhet neked a hanyagság. Erre figyelmeztesd magad a nap folyamán többször is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A mai nap nem feltétlenül a tiéd, mégsem érzed túlságosan rossznak. A környezeted viszont segítségre szorul, neked pedig támogatni és segíteni kell őket. Szóval ma tedd ezt! Ők is mindig, minden esetben melletted állnak.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A pénteki nap konfliktusokkal teli lehet. Rajtad múlik hogyan alakulnak a dolgok. Ha higgadt maradsz, akkor minden helyzetből kivághatod magad. Ne csinálj a bolhából elefántot, főleg ma ne.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma könnyen anyagi veszteség érhet. Picit figyelj oda az anyagi dolgaidra, mert könnyedén belecsúszhatsz egy adósságcsapdába.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A pénteki találkozókat és megbeszéléseket inkább mondd le, mert nem vagy a topon. Ha megoldható, inkább hétfőre időzítsd ezeket. Ma inkább fogd lazára a munkát, és próbálj meg pihenni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken kicsit nyugtalannak érzed magad. Mivel te magad nem találod a helyed, könnyen összeszólalkozhatsz másokkal, aminek nem lesz jó vége. Kell ez neked a pénteki napra? Ugye nem?! Kerüld el inkább a konfliktusokat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 06. 14.: Aggódós péntek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Pénteken kifejezetten jó a hangulatod, talán mindez a közelgő hétvégének köszönhető. Ne figyelj senkire, csakis magadra, így nem kerülsz bajba és nem kell vitatkoznod senkivel.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pénteken a többiekhez képest kifejezetten nyugodt vagy. Szükségük lehet a segítségedre, ezt te pontosan látni fogod. Segíts, mert amikor bajban voltál, ők is segítettek rajtad. Ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pénteken feszültebb vagy a kelleténél, de valódi okod nincs rá. Azzal sem foglalkozol, hogy kinek és mit mondasz, így könnyen megbánthatsz bárkit anélkül, hogy valóban ezt akartad volna.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma minden gondolatod az anyagiak körül jár. Nézd át az e havi költségvetést, de agyalj túl sokat rajta. Minden a lehető legnagyobb rendben lesz, és a nyaralás is belefér majd, ezen ne aggódj.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénteken nagyon figyelmesnek kell lenned, a közlekedésben pedig, rendkívül óvatosnak. Ha teheted, akkor érj haza időben a munkából és ezt a hétvégét tényleg szánd a pihenésre.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top