nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 06. 22.: Fura szombat

Napi horoszkóp 2024. 06. 22.: Fura szombat

Nem lesz teljesen nyugodt napja a csillagjegyeknek.

Kos

Ma nem mindenkivel találod meg a közös hangot. Kerüld el azokat az embereket, akikről pontosan tudod, hogy könnyen felidegesítenek és vitát generálnak. A hétvége nem a vitáké, ezt tartsd szem előtt.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Te nagyon jól érzed magad, de a körülötted lévők rendkívül feszültek. Nem tudod, miről lehet szó, de úgy érzed jobb, ha ki is maradsz ebből. Ezt nagyon jól gondolod. Ma inkább vonulj el.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon vártad már, hogy hétvége legyen. Rettentő nehéz heted volt, rád fér a pihenés. Ma ne is foglalkozz senkivel, csak magadra figyelj, és pihenj! Kelleni fog az energia.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma minden munka a nyakadba szakad. Felhalmozódtak az otthoni teendők, amik elhatalmasodtak rajtad. Próbálj meg segítséget kérni. Egyedül nem fog olyan könnyedén menni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nagy esélyed van arra, hogy megsérülj. Nem feltétlen kell nagy bajba keveredned, de azért, ha lehet, kerüld el a veszélyes helyzeteket. Ezt tartsd ma szem előtt.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma vissza kell fognod magad, mert túlköltekezhetsz. A vásárlás eddig is a szenvedélyed volt, de arra különösen ügyelned kell, hogy ne vegyél semmi olyasmit, amire nincs szükséged. Ez legyen a mai nap mottója!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A párkapcsolatod rendkívül harmonikus volt, de ma könnyen összeveszhetsz szerelmeddel. Ha nincs kapcsolatod, akkor könnyen összeveszhetsz a legjobb barátoddal. Semmi értelme a vitának!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 06. 22.: Fura szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma nagyon határozott és kommunikatív vagy. Mindenki szívesen figyel rád és meghallgatja véleményed. Ne fojtsd magadba az érzéseidet. Eleged hallgattál a héten.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma meg kell őrizned a hidegvéredet. Ma nagyon felhúz egy közeli barátod, ismerősöd, és egyáltalán nem kezeled jól a helyzetet. Ezen változtatni kell minél előbb.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma mindent sikerül megvalósítanod, amit elterveztél. Ritkák az ilyen napok, mert mindig van valami, ami megakadályoz ebben. Nagyon nyugodtan és elégedetten zárod a napot.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma pénzügyeid kell rendezned. Minden össze-vissza van, és egyelőre fogalmad sincs, hogy fogsz kijönni a bajból. Próbálj megnyugodni, és keresni a megoldásokat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma nagyon bizonytalan vagy mindenben. Ne ess pánikba, mindenkinek vannak ilyen napjai. Ha nem is sikerül rögtön megoldani a dolgot, akkor is jobban fogod érezni magad, mert legalább megpróbáltad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top