nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 07. 15.: Türelmetlen hétfő

Napi horoszkóp 2024. 07. 15.: Türelmetlen hétfő

A hét első napja bővelkedni fog konfliktusokban.

Kos

Nagyon feszült leszel hétfőn, mert idegesít, hogy mindenki a saját problémáján lovagol, neked pedig fogalmad sincs, mit tegyél. Próbálj meg ne vitatkozni, hanem higgadtan kezelni a helyzetet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A hét első napján türelmetlen leszel, ennek következtében pedig olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket magad is megbánsz majd. A szorongás és a dühöd sajnos a nap végéig elkísér.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hétfőn nem kell meglepődnöd azon, ha idegesen és fennhangon beszélnek veled. El kell könyvelned, hogy ez egy ilyen nap, holnaptól viszont, fordulhat a kocka. Ne légy türelmetlen, ez legyen a mai kulcsszó!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Feszülten ébredsz. Könnyen felkapod a vizet is, pedig nem kellene a saját igazadhoz ragaszkodnod. Igyekezz lecsillapodni, mert ennek semmi jó vége nem lesz, hidd el!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Újabb változásokra kell felkészülnöd. Most nem szabad ellenállnod, mert, ha makacsul ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, akkor csak magaddal szúrsz ki. Légy türelmes.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A hét első napja feszülten és kapkodva telik. Kétszer is gondold meg, kinek mit mondasz ma. Kerüld el a felesleges vitákat, a feszültséget. A mai nap könnyen belefuthatsz konfliktusba, ha nem figyelsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hétfőn össze leszel zavarodva, azt se tudod, hol áll a fejed. Nem egyszerű a mai munka, hisz minden lépés egyeztetésre szorul. Ha lemaradsz, ne szégyellj segítséget kérni, mert hamar komoly vita lehet a vége.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 07. 15.: Türelmetlen hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Hétfőn igyekezz visszafogott maradni. Figyelned kell arra is, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Senkit nem szabad megsértened, mert abból csak vita lesz. Ez egy feszültebb hétfő lesz sajnos.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sürgető feladatok várnak rád hétfőn. Ne halaszd holnapra a lemaradásodat. Gondold át, mit, hogy tudnál megoldani, de ne pánikolj, mert azzal viszont nem leszel előrébb.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A konfliktusok elől ne elmenekülj, hanem kellő türelemmel igyekezz megoldani őket. Ha higgadtan érvelsz, akkor mindenki elismeri majd, hogy neked van igazad. Ehhez azonban tiszta fej kell.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hétfőn bármi is történik veled, meg kell őrizned a hidegvéred. Nem lesz könnyű nap. Ha valami nem megy azonnal, akkor se kapd fel a vizet. Türelem, rózsát terem! Ez a fontos!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Hétfőn óvatosnak és körültekintetőnek kell lenned. Se otthon, se a munkahelyen ne keresd a konfliktust. Ha úgy érzed, mindenből eleged van, akkor inkább próbálj elvonulni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top