nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 08. 17.: Ráérős szombat

Napi horoszkóp 2024. 08. 17.: Ráérős szombat

A mai nap amolyan minden mindegy nap.

Kos

Az egész napot lustálkodással szeretnéd tölteni? Semmi akadálya, hiszen szombat van, ráadásul hosszú hétvége. Töltsd a napot úgy, ahogy neked a legjobb. Ne foglalkozz senkivel és semmivel. A házimunka, barátok és feladatok megvárnak.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ez a hétvége pont alkalmas arra, hogy kirándulj, töltsd az időt a szeretteiddel. Sétáljatok, kiránduljatok, esetleg strandoljatok. Teljesen mindegy, mi lesz a program, az a lényeg, hogy együtt töltsetek időt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha úgy akarod, a mai nap csak rólad és párodról szól. Töltsétek együtt a napot, akár összebújva, akár kimozdulva a lakásból! Rég volt már ilyen, hogy kettesben tudtatok lenni. Ha nincs párod, akkor a barátokkal szervezz programot.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma eszedbe se jusson a munkán rágódni, ráérsz ezzel a jövő héten foglalkozni. Mozdulj ki otthonról vagy egyszerűen csak élvezd a hosszú hétvége első napját. Ne foglalkozz semmivel, a gondok és egyéb feladatok megvárnak.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szombaton egy különleges emberrel hozhat össze a sors. Nem kell feltétlenül új szerelemre gondolni, lehet, hogy egy igaz barátot ismersz meg az illető személyében. A lényeg, hogy semmiképp se legyél elutasító.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap a nyugalom napja lehet, de ez csak rajtad múlik. Ne foglalkozz semmivel és senkivel, egyszerűen éld meg a napokat. Olyan keveset szórakoztál ezen a nyáron. Itt az ideje ezen változtatni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A hétvégén végre mind a helyére kerül lelkedben, mind pedig a környezetedben is. Beszéld meg a pároddal, mivel töltsétek a napot. Ha nincs párod, akkor kérdezd meg a családod vagy a barátaid, ők mit csinálnak.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 08. 17.: Ráérős szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Boldog és békés nap elé nézel. Ma te választhatsz programot, legyen az bármi. Már rád fért a feltöltődés és a plusz energia is. Vágytál erre és szükséged is volt rá, mert nehéz időszak van mögötted.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton figyelj oda arra, hogy kinek és mit mondasz. Apróságokon is felhúzhatod magad, de tudnod kell kezelni a helyzetet. Ezt ne feledd! Semmi értelme idegeskedni, élj a mának, a pihenésnek.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Beszélj össze a pároddal vag/ és barátaiddal és keljetek útra! Ebédeljetek meg valahol közösen, csináljatok olyat, amit mostanában nem tettetek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sok program vár rád a hétvégén, kedvedre válogathatsz. Ehhez most nagy kedved van, teljesen át is adod magad a pihenésnek, mert eszméletlen pörgősre sikerült a nyár.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kedvedre való nap lesz a mai és nemcsak azért, mert szombat van. Nem kell csinálnod semmit, ha nem akarsz, de ha elhívnak valahova, ne utasítsd vissza az ajánlatot! Muszáj nyitnod, muszáj kimozdulnod, muszáj kicsit élned!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top