nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 09. 11. szerdára

Napi horoszkóp 2024. 09. 11.: Szeleburdi szerda

Tüzes, vidám energiák szabadulhatnak ma el, csak jó irányba kell ezeket terelni.

Kos

Úgy érezheted a napi horoszkóp szerint, hogy valaki jogtalanul támad téged. Nyugodtan állj bele a dologba, de semmiképp se agresszívan. Lehet, hogy csak egy sajnálatos félreértésről van szó, a legjobb, ha tisztázzátok.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Izgalmas lehetőséget is hozhat ma eléd az élet, szerencsére nem kell attól tartani, hogy meggondolatlanul vetnéd bele magad. De ne is hagyd figyelmen kívül, mert hamar elszalaszthatod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vidáman vedd a mai nap akadályait. Érdemes mindenfajta elfogultság nélkül és semlegesen viszonyulni a helyzetekhez, nem kell semelyik oldalra sem állnod. Igazából az elfogulatlanság lesz most a legnagyobb szövetségesed.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha ma jobban felpezsdülsz, mint egyébként szoktál, az meggyorsíthatja haladásodat. Különösen olyan területen vesd be a plusz energiát, aminek szeretnél már a végére járni. Ne engedj a lelombozó érzéseknek!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Tüzes, vidám energiák szabadulhatnak most fel körülötted, csak arra kell ügyelned, hogy jó irányba tereld ezeket. Már reggel tűzz ki magad elé egy elérendő célt. Nem kell, hogy óriási legyen, de a nap végére jó lenne teljesíteni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma nagy lendületet kaphatsz, csak arra vigyázz, hogy ne ess a szőrszálhasogatás csapdájába. Ha átesel a ló túloldalára, a többieket megőrjítheted azzal, hogy minden apróságba belekötsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma bárkivel, bármivel is találkozol, fogadd jó szívvel és kellő nyitottsággal. Minden találkozásnak van valami oka, bár lehet, hogy ez nem derül ki rögtön az elején. Nézd meg, hogy ez mit hozhat életedbe!

Lányok nevetnek fagyival a kézben

Fotó: Getty Images

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Lelkesedésed és pörgő tempód szinte megbabonázhatja a többieket, most ez még külső támogatásra is találhat. Ráadásul így az akadályokat szinte felperzseled magad előtt. De azért csak óvatosan…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma igazán elemedben lehetsz, örömöd nem ismer határokat. Lendületed minden akadályon keresztülvihet. Lelkesedéseddel a környezetedet is beolthatod, így együtt ugorhattok fejest valami újba.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Biztosan nem esik nehezedre ma sem, hogy eleget tegyél kötelességeidnek. Ma még külön tüzes energiát is kaphatsz ehhez. Maradj meg a saját házad táján, ne bosszantsd fel magad feleslegesen mások dolgaival.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma valószínűleg elkerül az a nyomasztó érzés, hogy leláncolva vagy korlátozva érzed magad. Haladj felszabadultan célod felé, akkor is, ha esetleg nem széles ösvény áll előtted, csak egy szűk lehetőség.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma különleges lendületet kaphatsz, de jó, ha józanul tisztázod magadban még a nap elején, hogy a végére hová is szeretnél eljutni pontosan. Melyek a konkrét lépések, mit kell ma tenned és milyen sorrendben?

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top