nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 09. 18.: Teliholdas szerda

Napi horoszkóp 2024. 09. 18.: Teliholdas szerda

A mai telihold generálhat némi feszültséget, maradj türelmes!

Kos

Ma különösen óvakodj a kapkodástól a napi horoszkóp tanácsa szerint. Egy-egy elhamarkodott döntés megbosszulja önmagát és nem vezet semmi jóra. Lassíts le, ha arra van szükség, engedd ezt meg magadnak.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Lehet, hogy nyugtalanul aludtál, ez simán betudható a mai telihold hatásának. Próbálj napközben pihenni valamennyit. Illessz be a napi programodba olyan tevékenységet, ami feltölt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma egészen erős belső feszültséget érezhetsz. Próbálj megnyugodni és világosan végiggondolni a következő lépéseidet. Koncentrálj arra, hogy a kommunikációd nyugodt maradjon.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Finom érzékenységed ma szinte megzavarodhat az óriási feszültségtől. Muszáj lenne valahogy úrrá lenned ezen. Nem lehet egyszerűen lerázni magadról, de szép lassan, belső nyugalmadból indulva képes leszel rá!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hiába törnél előre, lehet, hogy ma mégsem tudsz olyan összeszedetten koncentrálni, amire pedig szükség lenne. Vannak ilyen napok, próbáld elfogadni a megfontoltabb tempót!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Összeszedettséged és összerendezettséged ma kissé alábbhagyhat, még akkor is, ha nagyon igyekszel. Engedd meg magadnak ezt a kis szépséghibát, vannak ilyen napok, amikor semmi sem úgy sikerül, mint remélnénk.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Könnyen lehet, hogy ma nehezen vagy egyáltalán nem találod meg belső egyensúlyodat. A telihold felkavaró ereje biztosan rátesz erre egy lapáttal. Maradj türelmes és kis lépésekben haladj.

Telihold virágokkal

Fotó: Getty Images

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Érzelmeid összekuszálódhatnak, de legalábbis úgy érezheted, hogy nagy csata zajlik odabenn. Végy mély lélegzetet és gondolj megnyugtató dolgokra, mielőtt beleveted magad a következő feladatodba.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha ezerrel pörögnél is ma, lehet, hogy akadályokkal, akár megmagyarázhatatlan gátakkal találkozol. Próbálj türelemmel lenni egész nap, lehet, hogy nem ma van itt a nagy áttörések ideje.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Lehetséges, hogy nem volt nyugodt éjszakád és összetörve ébredtél. Kitartás, át kell vészelni ezt az időszakot. Ha lehet, mára lazább programot állíts össze magadnak, csakis a kötelezőkkel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Lehet, hogy úgy érzed, képzeleted játszik veled és a végsőkig feszíti érzelmeid húrjait. A legfontosabb, hogy megnyugodj, mielőtt döntéseket hoznál. Sőt, ha lehet, napold is el a végső szó kimondását.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szorongásod erősödhet ma, akár úgy is, hogy ennek nem találod a konkrét okát. Iktass be a napodba olyan tevékenységet, ami megnyugtat, elcsitítja érzéseid kavargását és enyhet ad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top