nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp a csillagjegyeknek

Napi horoszkóp 2024. 09. 29.: Szöszögős vasárnap

Ma szánj időt minden apró-cseprő dologra, ami elmaradt az elmúlt időszakban.

Kos

Érzékenyen érinthetnek a visszajelzések, pedig ha nem veszed ezeket a lelkedre, igencsak hasznosak lehetnek. Ezek alapján nézd át dolgaidat a napi horoszkóp tanácsa szerint és add meg a lehetőségét, hogy akár útirányod is módosulhasson.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kreatív ötleteidet a gyakorlatba is át kéne ültetni. Nem biztos, hogy könnyű lesz nekilátnod, maga az elkezdés elég nagy sárkányként lebeghet előtted. De ha közelítesz hozzá és megteszed az első lépést, veszít erejéből, te pedig győzelmet arathatsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Adj magadnak időt, hogy minden felmerülő dolgot alaposan végiggondolhass. Nem elég beszélgetned róla, alaposan utána kéne nézned minden részletnek. Ráadásul ez sem elég, mert ezután bizony a tettek mezejére kell lépned.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bár ma érdemes a legkisebb részletekkel is foglalkozni, ez frusztráló lehet most számodra, mert nincsenek távlatok előtted és úgy érezheted, hogy keretek közé vagy szorítva. Ne lovald bele magadat, lélegezz mélyet, nyújtózkodj, hogy enyhüljön a szorongás.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Lehet, hogy szíved szerint folytatnád a tegnapi nap fenséges kényeztetéseit, de jobban jársz, ha befogod magad. Remélhetőleg nem kell hétvégi munkát végezned, de ettől még sorjázhatnak előtted olyan apró feladatok, melyeknek érdemes lenne ma aprólékosan a végükre járni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Reggel még lustálkodhatsz kicsit, de aztán eljön a te időd, és minden percedet értékes energiaforrássá alakíthatod át. Nem kell sok dolgot vállalnod mára, hiszen vasárnap van, de érdemes olyasmit választani, amihez sok türelem és precíz figyelem szükséges – ezek úgyis erősségeid.

Pár takarít

Fotó: Getty Images

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha vannak elképzeléseid, hogy milyenné is szeretnéd környezetedet varázsolni, kezdd azzal a dolgot, hogy megszabadulsz minden feleslegtől. Ez nem feltétlenül kidobást jelent, gondolkodj kreatívan!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Számíts rá, hogy elegendő idő szükséges ahhoz, hogy minden, mára kitűzött dolgot véghez vigyél. Ha tervezed a napot, eleve mindenre dobj még rá tartalék időt, ki tudja… A pihenésről se feledkezz meg!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Lehet, hogy nem nagyon fűlik hozzá a fogad, hogy mindenféle sziszifuszi dologgal foglalkozz, de lehet, hogy mégis ilyen feladat vár ma rád. Halogathatod vagy összeszorított foggal elvégezheted, de a legjobb, ha megtalálod a benne rejlő örömöt…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma juthat olyasmire időd, ami esetleg még Damoklész kardjaként függ fejed felett. Szánj rá időt és olyan szálak elvarrására is, amelynek terhét már nem szeretnéd továbbvinni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Engedd el az aggódást a jövő hét eseményei fölött és koncentrálj a mára. Itt is lehet még olyasmi, amit nem zártál még le, pedig ideje lenne már. Ne sajnáld beletenni az energiádat a kis feladatokba se!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha szeretsz is a föld fölött lebegni pár centivel, ma mégis olyan nap elé nézel, amikor az elvarratlan szálakat kéne rendezni. Lehet, hogy ez csak egy utolsó simítást jelent, feltenni az i-re a pontot, de ne becsüld le ennek a kis momentumnak a jelentőségét.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top