nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp a csillagjegyeknek

Napi horoszkóp 2024. 10. 01.: Tehermentesítő kedd

Nézz körül és amit feleslegesnek ítélsz, attól szabadulj meg.

Kos

Ahhoz, hogy igazán rá tudj feküdni futó terveidre, hasznos lenne időt szánni a régi maradványok eltávolítására a napi horoszkóp tanácsa szerint. Így tudsz tiszta lapot kezdeni és átláthatóan elindítani a következő projektedet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma óvatosan válogasd meg az ételeidet. Semmiképp se vidd túlzásba a mennyiséget, de még jobb, ha minőségileg is ügyelsz rá, hogy a lehető legjobb alapanyagokat használd. Ma legalább egy fél órát szánj a takarításra is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Érdemes ma tehermentesítened mind a környezetedet, mind saját magadat. Ez az emésztésedre is vonatkozik, válassz könnyen emészthető ételeket. Gondolataidat és érzéseidet is érdemes lenne ma egy kicsit lecsendesíteni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai nap nemcsak a külső takarításra ideális, hanem arra is, hogy szervezetedet méregtelenítsd. Már néhány bögre gyógytea is jótékony hatású lehet. Ha lehet, ma minél egészségesebb ételeket válassz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A gyakorlati dolgokra is érdemes néha időt és figyelmet szánni. Most például a rendrakásra, a takarításra és a lomtalanításra kéne koncentrálni. Ha csak egy fél órád jut rá, már az alatt is előrébb léphetsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap tökéletesen alkalmas a nagytakarításra. Ha sűrű is a programod, erre jó lenne időt szánni, akár csak egy adott helyet rendezni magad körül. A selejtezéshez is ideális ez a pillanat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az egyensúlyt magadban és a környezetedben is meg kéne valósítani. Ma ezt legegyszerűbben úgy teheted meg, hogy megszabadulsz a feleslegtől, feleslegestől.

Napi horoszkóp 2024. 10. 01.: Tehermentesítő kedd

Fotó: Getty Images

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Már egy egyszerű rendrakással is úgy letisztíthatod környezetedet, hogy sokkal jobban fogod érezni magad és szabadabban lélegezhetsz. Már csak ez megéri, hogy rászánj legalább fél órát…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Tüzes energiáidat ma nemcsak futó projektjeidben kamatoztathatod, hanem jó lenne, ha a mindennapos takarításra, rendrakásra is fordítanál időt. Ha ez nem is a te feladatod szokott lenni, most legalább íróasztalodon, autódban, személyes teredben tégy rendet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nézz körül és mérd fel, hogy mi az, ami felett már eljárt az idő és meg kéne tőle szabadulni. Itt az ideje a rendrakásnak és egyben a selejtezésnek. Engedd el, amire már nincs szükséged.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem ártana ma valamilyen méregtelenítő gyógyteát kortyolgatnod. Kívül is érdemes tisztogatnod, rendet tenni, akár lomtalanítani, ha belefér az idődbe. Utána fellélegezhetsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A lehető legegészségesebb ételeket válaszd ma, illetve olyan fogásokat, melyek nem nehezítenek el. Ha szoktál diétázni vagy böjtölni, a mai nap ideális mindkettőre.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top