nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 02. – Szombaton hallgass a megérzéseidre

Néha talán te magad is meglepődsz, milyen apró dolgok képesek arra, hogy feldobják a napodat. Lehet, hogy inkább ezekre kellene hangsúlyt fektetned, hiszen sokszor egy mosoly, egy kedves szó vagy egy nagy nevetés mindennél fontosabb.

Kos

Egy őszinte beszélgetés hatására úgy érezheted, szinte megtisztul a lelked, és egy régóta cipelt tehertől is megszabadulsz. Talán nem is számítasz rá, de ha tagadás helyett végre kimondod, mi bánt, azzal másokat is őszinteségre sarkallhatsz, és ezzel egészen új barátságokat köthetsz.

Napi horoszkóp 2021. 01. 02.

Hallgass a belső hangra! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egy régi emlék ma ráébreszthet, hogy milyen gyorsan repül az idő. Ez ellen nem tudsz tenni, viszont felismerheted, milyen fontos, hogy minden pillanatot megélj és kihasználj, így ma, amikor egy izgalmas lehetőség kínálkozik, te hamarabb felismered, mint bárki más. Ha elég bátor vagy hozzá, izgalmas kalandban lehet részed.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Sok volt ez a hét, úgy érzed, hogy nincs energiád semmire. Ne aggódj, hétfőre feltöltődsz, de ehhez az kell, hogy ezen a hétvégén csak magadra figyelj. Ne engedd felhúzni magad, még akkor sem, ha úgy érzed, hogy a barátaid és a rokonaid az agyadra mennek.Vegyél mély levegőt, számolj el tízig, és próbáld kifújni magadból a feszültséget.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Most mindennél fontosabb, hogy sok időt tölts a szabadban. Muszáj kiszellőztetned a fejedet és a tüdődet. Az mindegy, hogy sportolsz, kirándulsz, sétálsz, a lényeg, hogy ne a négy fal között gubbassz! Meglátod, ettől még jobban leszel.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Régóta halogatsz egy érzelmi döntést, de ha még sokáig bizonytalankodsz, az alkalom egyszerűen elillan majd. Lehet, hogy a másik megbízhatónak tűnik, de ne élj vissza az érzéseivel! Azért, mert ő már döntött melletted, még nem jelenti azt, hogy örökké is fog várni rád.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem vagy gép, így nem feszítheted túl a húrt, mert ha elszakad, akkor nem cserélhető az alkatrész. Szóval vigyázz magadra, és pihenj szombaton. Vedd komolyan a tested jelzéseit! A fáradtság és a fájdalom is azt mutatja, hogy a szervezeted feltöltődésre vágyik. Tedd fel a lábad, és igyál sok vizet, egyél finom, egészséges ételeket!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha ma valaki olyat mond, amit nem szívesen hallasz, egyszerűen csak ne fordíts figyelmet rá. Ne feledd, hogy sokkal fontosabb, hogy ki mondja, mint az, hogy mit mond, és ha az illető szavára nem sokat adsz, akkor azt se engedd meg, hogy elvegye a kedvedet valamitől.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem kell mindig minden helyzetet neked megoldanod. Szombat van, dőlj most hátra egy kicsit, és hagyd, hogy az események kibontakozzanak. Ha elfogadod, hogy van, ami tőled függetlenül történik, sok kellemetlen stresszt megspórolhatsz magadnak.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ezen a hétvégén vigyázz a pénzedre! Lehet, hogy az elmúlt hetekben túl sokat költöttél, ezért most jó lesz átgondolni, hogy a hónap többi részében mire szeretnél költeni. Nem árt spórolnod, főleg az elmúlt hónapok dorbézolásai után.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton is az egészséged legyen a legfontosabb, hiszen minden erre épül. Gondolj bele: ha beteg vagy, nem tudsz sem magaddal, sem másokkal törődni, dolgozni, pénzt keresni, és élvezni az életet. Arról se feledkezz meg, hogy a gondolataid nagymértékben mérgeznek vagy gyógyítanak, ezért nem mindegy, hogy mennyire vagy optimista, és milyen emberekkel veszed körbe magad.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem biztos, hogy ott vagy ma, ahol lenned kellene, de ez ellen nem sokat tudsz tenni. Legszívesebben szárnyakat növesztenél, és úgy repülnél valakihez, vagy egyszerűen csak tovább, egy másik élethelyzetbe. A türelem fontos erény és mindannyiunknak meg kell tanulnia. Ma ebből kapsz leckét.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ez a te szombatod lesz. Minden szempontból te leszel a főszereplő, így te irányítod az eseményeket. Épp ezért fontos, hogy derűsen, pozitív elvárásokkal menj bele! Hiszen megteheted, hogy folyton duzzogsz valamin, vagy megsértődsz valakire, de így csak saját magaddal tolsz ki.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top