Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 23. – Csütörtökön minden könnyebben megy

A bolygók szerint csütörtökön minden könnyebben haladhat, mint az elmúlt napokban. A napi horoszkóp szerint persze, némi feszültség, vitás helyzetek ma is adódhatnak, de végül jól jöhetsz ki mindegyikből...

Kos

Csütörtökön nagyon lelkesen kommunikálsz és érvelsz. Kedved lesz egész nap az intelligens társalgáshoz. Persze, azért a munkádra is érdemes odafigyelned. Ugyanakkor bármilyen fontos megbeszélni valód lenne, érdemes azt mára ütemezni. Barátokkal, családdal, munkatársakkal, bárkivel.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem viseled jól, hogy valaki vagy valami folyton felborítja a napirendedet csütörtökön. Ma fölösleges bármihez is ragaszkodnod, egyszerűen csak fogadd el, hogy az élet tele van változásokkal. Neked persze épp ez jelenti a legnagyobb kihívást. S ez most egy kihívásokkal teli nap lesz…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Ha feszegetni akarod a határokat, csütörtökön biztosan folyton figyelmeztet, és visszarángat a földre valaki. Minél inkább ellenállsz és a saját fejed után akarsz menni, annál erősebb lehet ez a visszahúzó erő. Az elmúlt időszakban egyre fegyelmezettebb voltál magaddal. Ma is csak erre kell figyelned.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Valakit a közvetlen közeledben egyre fontosabbnak érzel. S bizony jól gondolod, és jól érzed, hogy az érzéseid viszonzásra találhatnak nála. Nos, ha ő nem a közvetlen munkatársad, és persze mindketten függetlenek vagytok, a kölcsönös vonzódásból nagy szerelem alakulhat. Ellenkező esetben jobb, ha elengeded az egészet.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon jó a hangulatod csütörtökön. Mindenkivel szívesen beszélgetsz, és meg is találod a közös hangot. Végre a „szebbik arcodat” mutatod. Az elmúlt hetek morcosságának nyoma sincs. Maradj továbbra is ilyen kedves és megnyerő, ezzel a stílussal bárkit könnyedén lenyűgözhetsz a környezetedben.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Csütörtökön is sok munka vár rád. Annak ellenére, hogy sosem rettensz meg a feladatoktól, ma mégis kicsit szétszórt lehetsz. Szíved szerint valami egészen mással foglalkoznál, s nem a rutinfeladatokkal. Kicsit még tarts ki. Közeledik a hétvége, amikor lesz időd a szíved hangját követni.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csütörtökön valahogy minden sokkal könnyebben megy… (fotó: Pixabay)

Mérleg

Jó a kedved csütörtökön. Nagyon erősek az inspirációid, motiváltnak is érzed magadat. Amire csöppet sem vágysz, az a felületes beszélgetés. A valódi szellemi kihívást igénylő kommunikációra ugyanakkor rendkívül nyitott vagy. Keress hozzád hasonlóan intelligens és bölcs beszélgetőpartnereket. Többen is vannak körülötted.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A család és a munka között próbálsz egyensúlyozni csütörtökön. Talán a gyerekek betegek, de mellette a munkáddal sem maradhatsz el. Nem lesz könnyű feladat, de te szívós és nagyon konok alkat vagy. Szóval, csak mély levegő és ne hergeld magad. Helyt tudsz állni, persze minden energiádra szükséged lesz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Csütörtökön nagyon lelkesen veted magad a napi feladatokba. Remekül kommunikálsz mind írásban és szóban. Nem mellesleg most különösen nyitottan állsz minden újdonsághoz, újszerű gondolathoz. Mondd ki bátran az elsőre talán őrültségnek tűnő ötleteket is. Később rájössz, hogy nagyon is megvalósíthatóak.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A pénzügyekben csütörtökön is váratlan fordulatokra számíthatsz. Nem biztos, hogy megtörténik, de azért jelzik a bolygók a lehetőségét. Megfontoltan és körültekintően bánj a pénzzel. Annak ellenére, hogy alapból visszafogott és meggondolt típus vagy, ma mégis hajlamos lehetsz fölösleges dolgokra költeni.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Csütörtökön valódi önmagadat adod. Vicces és szórakoztató vagy, lelkesen tekintesz mindenkire és minden lehetőségre. Ha valamit ma rosszul viselsz, az a rugalmatlanság és a maradi gondolkodás. Könnyen lehet, szembe jönnek ma veled ilyen emberek. Nincs más dolgod, mint kikerülni őket.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem szereted, amikor megmondják neked, hogy mit és hogyan tegyél. Csütörtökön erre akadhat példa. Ne vedd személyes sértésnek a megjegyzéseket, inkább fogd fel feladatnak, amit rád osztottak ki. Ha meg a magánéletedet bírálja valaki, egyszerűen engedd el a füled mellett a „jó tanácsokat”.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top