Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 3. – Kedden kicsit fellélegezhetsz

A kedd valamivel nyugisabb napnak látszik a többinél. A napi horoszkóp szerint ma picit fellélegezhetsz, és persze felkészülhetsz az újabb érezhető változásokra...

Kos

Ha nagyon fontos és halaszthatatlan megbeszélni valód lenne, időzítheted mára, de ne érjen váratlanul, ha nem mindenki ért veled egyet. A nyitottságodra, a rugalmasságodra kedden biztosan szükséged lesz. Nem érdemes erőltetni semmit. Meg egyébként is, aki akar, megért úgy is, ha egyetlen szót sem szólsz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Biztosan ismered a mondást, amely szerint nagy akarásnak nyögés a vége. Szóval, semmit se akarj kedden erővel megoldani. Szeretettel, kedvességgel ugyanakkor bármit elérhetsz. A kedd ugyan nem a hét fénypontja, de nem is a leglehetetlenebb napod.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nem mondhatni, hogy a helyzet magaslatán állnál ma. S annak ellenére, hogy mindig nagyon jól és pontosan fogalmazol, kedden mintha nem találnád a megfelelő szavakat. Nincs veled semmi baj, egyszerűen csak a Merkúr hat rád most nagyon erőteljesen. Jobb, is ha nem beszélsz egész nap.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Számodra csendes és nyugodt napnak tűnik a kedd. Nem siettet senki, valójában azt csinálhatsz és úgy, ahogy neked tetszik. Ritka alkalom ez, használd ki. Holnaptól ugyanis nagyot változik körülötted minden, s onnantól nem igazán érted, hogy mit várnak tőled a többiek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Némasági fogadalmat kellene tenned ma, amihez következetesen tartanod is kell magad. Kezdheted a napot azzal, hogy mindenkinek elmondod, csöndben szeretnéd tenni a dolgot, és ezt lehetőleg tartsák is tiszteletben. Fura lesz először, de aztán belátod, milyen jó a csend és a hallgatás.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Semmiképp se akarj te lenni a békebíró kedden. Annak ellenére is félreérthetnek téged a többiek, hogy tökéletesen jól látod a vitás helyzetek okát. Szemléld csak kívülről az eseményeket. Nagyon sok tanulságot vonhatsz le magadban. A lényeg tehát, hogy magadban…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kedden egy picit fellélegezhetsz (fotó: Getty)

Kedden egy picit fellélegezhetsz (fotó: Getty)

Mérleg

Egyre inkább foglalkoztat a nyaralás gondolata. Márciusban valójában ez már időszerű témának tűnik, hiszen minél előbb megtervezed és lefoglalod az utazást, annál nagyobb az esélye, hogy a lehető legjobb helyeket találod meg. Kedden körbenézhetsz a lehetőségek közül, de még várj néhány napot a foglalással.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nem sok kedved lesz ma a felszínes csevegésekhez. Sőt, a lehető legjobban érzed, hogy most jobb ezekből kimaradnod. Téged egyébként is sokkal mélyebb kérdések foglalkoztatnak az aktuális időjárásnál. Szóval inkább csak a saját lelkedre érdemes kedden figyelned.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nem érdemes bosszankodnod azon, hogy a család nem ért meg téged. Ez most egy ilyen nap, s szerencsére gyorsan túl leszel rajta. Egyszerűen csak próbáld elnapolni a családi beszélgetéseket. Lesz még rá bőven alkalom, hogy egyezségre jussatok a legfontosabb kérdésekben.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A szó elszáll, az írás megmarad. Bárkivel és bármiben is kell egyeztetned, érdemes mindent jegyzetelni. Az is okos megoldás, ha aláíratod a másik féllel, így biztosan nem tagadja le később az ígéretét. Nem kell nagy dolognak lenni, egy kávémeghívást is „aláírathatsz” kedden…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Legyél kedden nagyon megfontolt és átgondolt, bármit is mondasz, vagy írsz le. A pontos és körültekintő fogalmazás most elengedhetetlen. Ha körülményes és túl bonyolult vagy, senki sem érti meg a mondandódat. Csak a tényekre szorítkozz, semmi többre. Nem könnyű, de mindenképpen próbáld meg!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kedden sok problémát okozhat a megfelelő kommunikáció. Hidd el, fölösleges minden témát a kályhától indítani, hiszen az előzményekkel a többiek is tisztában vannak. Próbálj a lehető legrövidebben fogalmazni, mert különben a szavadba vágnak, és befejezik helyetted a mondatokat. Ezzel meg úgy érzed, hogy senki sem hallgat meg.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top