nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 07. – Váratlan meglepetések

Váratlan meglepetést jeleznek a bolygók és a horoszkóp hétfőn…

Kos

Könnyen lehet, pénzzel kapcsolatosan kapsz örömteli híreket hétfőn. Talán most kapod meg az év végi jutalmat a munkahelyeden. De az is lehetséges, hogy jóval kedvezőbb áron tudod beszerezni a karácsonyi ajándékokat, mint ahogy előzőleg számoltál. Szóval, biztosan több pénzed lesz, mint gondoltad.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 12. 07.

Meglepetés vár (Fotó: Unsplash)

Bika

Már hozzászokhattál, hogy minden változik körülötted. Nem baj persze, ha tervezel, ha hétfőn átgondolod az egész hetet. De ha valami nem a terved szerint történik, nem érdemes bosszankodni rajta, mert a sorsod valójában most sokkal jobbat tartogat neked, mint ahogy gondoltad…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az otthonnal, a családdal kapcsolatosan érhet valamilyen örömteli fordulat. Talán végre megoldódik valamilyen hosszabb ideje húzódó probléma, vagy meg tudtok beszélni valamilyen fontos témát, amiben korábban nem teljesen értettetek egyet. Bármit is hoz a nap, kezeld minél rugalmasabban.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Érdekes beszélgetések fültanúja lehetsz hétfőn. Legyél nyitott mindenkinek a javaslatára, ötletére, mert számodra igazán fontos információk birtokába juthatsz. Használd különleges empátiádat, s akkor valójában önkéntelenül avatnak be a legfontosabb részletekbe a többiek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Váratlan eseményeket hozhat a hétfő a munkádban, a karrieredben. De ez most különösen pozitívan ér téged. Lehet, hogy új feladatokat bíznak rád hamarosan, vagy új felettest kapsz, akivel könnyen megtaláljátok a közös hangot. Legyél nyitott minden újdonságra, most tényleg ez a legfontosabb.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Remek ötleteid lesznek hétfőn, amelyeket mindenképpen érdemes összeírnod, hogy ne felejtsd el később sem. Érdemes megosztanod az érintettekkel is. Ha belefér az idődbe, ideje lenne az ünnepek forgatókönyvét is átgondolnod. Persze, ez most nagyon másként alakul, mint a korábbi években…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Meglepő és nagyon váratlan találkozásban lehet részed hétfőn. Talán nagyon régen nem látott ismerőssel futsz össze. Érdemes lehet telefonszámot cserélnetek, hogy a későbbiekben is kapcsolatban maradjatok egymással. Az ilyen meglepő és véletlenszerű találkozások mindig „konkrét céllal” történnek…

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Hétfőn a párod váratlan meglepetést tartogathat neked. Talán most adja át neked a Mikulás-napi ajándékot. Ebben az évben minden nagyon más, mint általában, s lehet, épp ebből a megfontolásból tesz olyasmit, amit máskor nem szokott. Fontos, hogy a pozitívumokat lásd, s ne keress benne hátsó szándékot.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Lehet, hogy picit feszültebb leszel hétfőn. Talán úgy érezheted, nem lesz elég időd, hogy mindennel elkészülj az ünnepekig. Próbáld elengedni a feszültséget magadból. Ülj le inkább, s lépésről-lépésre tervezz meg mindent. Már, amit lehet persze. De te rugalmas vagy, s úgy is tudod, mikor kell változtatni…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon jól indul a hétfő. S ez biztosan köszönhető annak is, ahogyan a hétvégéd telt. Kipihent és összeszedett leszel egész nap. Ennek ellenére, lehetséges, hogy valami nem a várakozásaid szerint történik, de most nem bánod, mert gyorsan rájössz, sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint gondoltad.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egyre inkább érzed, hogy valamilyen fontos változás történik hamarosan. Nyugtalanabb is lehetsz, mint általában, mert szeretnél tisztábban látni. Próbáld elfogadni, hogy minden a maga rendje szerint zajlik az életedben. Az elkerülhetetlen változás valóban közelít, ezt jól érzed, de nem tudod azt siettetni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Könnyen lehet, a párod különleges ajándékkal lep meg téged hétfőn. S ez most azért is ér hatalmas meglepetésként, mert tőle egészen szokatlan dolgot talált ki. Legyél nyitott mindenre, s ne kérdőjelezd meg az ötleteit. Most egészen új oldaláról ismerheted meg őt, de az is lehetséges, hogy belőled hoz ki valami rendkívülit…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top