nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 21. – Az év legkülönlegesebb napja a mai

Kétségtelenül az, ugyanis a Vízöntő jelében áll együtt a nagy sorsbolygó a nagy szerencse planétájával. A Szaturnusz és a Jupiter találkozása meghatározhatja a következő évet...

Kos

Sokszor egész héten nem történik annyi változás, mint hétfőn. Ha dolgozol, mindenképpen jól tennéd, ha munka közben szánnál magadra is néhány percet. Picit merülj el a gondolataidban, és befelé tekintve adj hálát mindazért, amit eddig kaptál a sorstól. A hála megsokszorozza a jót…

Napi horoszkóp 2020. 12. 21.

Különleges nap vár rád (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hétfőn érdemes átgondolnod, és előre is tekintened. Mit látsz igazán pozitívnak a jövőt illetően, és mi az, ami most még rémisztőnek tűnik? A mai nap tökéletes, hogy elengedd a negatív érzéseket, és optimistán tekints előre. Ez egy fontos érzés lesz a következő évben.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Sorsszerű események indulhatnak el az életedben hétfőtől. Érdemes épp ezért gyertyát gyújtanod, és köszönetet mondani mindazért, amit az elmúlt időszakban a sors ajándékozott neked. Milyennek látod a lehetőségeidet? Miben szeretnél fejlődni, változni? Ezek most igazán aktuális és fontos kérdések.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon erősek lehetnek a megérzéseid hétfőn. A tudattalanból talán számtalan furcsa gondolat, emlék tör fel. Érdemes lenne picit elgondolkodnod ezeken, hiszen minden, ami a mélyből utat tör magának a felszínre, az életed fontos részletére, eseményére hívja fel a figyelmedet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A kapcsolatok mostantól meghatározóak lesznek az életedben. S ez alatt most mindenféle kapcsolatot érthetsz. A párodtól, a gyerekeken, szülőkön át a baráti, munkahelyi kapcsolatig bármit. Biztosan állít megoldandó helyzetek elé az élet, de ha ügyes vagy, nagyon gyümölcsöző kapcsolatokat köthetsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A munkád fontos szerepet tölt be az életedben. Nagyon jó lehetőségek várnak rád. Érdemes megfogalmaznod a céljaidat, s mindazt, amit meg szeretnél valósítani az elkövetkező hetekben, hónapokban. Nagyon fontos, hogy magadra is fordíts időt mostantól. Mindennap!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A sors különleges szerelemmel ajándékozhat meg téged. Az is biztos, hogy visszatér a jó hangulatod, és sokkal több örömet találhatsz az életedben. Hozd ki magadból a valódi művészt, a kreativitásod ugyanis határtalan lehet. Miben vagy igazán tehetséges? Hamarosan kiderül, ha eddig nem tudtál volna róla.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Az otthonodban, a családi körülményeidben fontos és sorsszerű változásokat jeleznek neked a bolygók. Rajtad múlik, hogyan élsz majd ezekkel a lehetőségekkel. Lehet, hogy nem mindig érzed örömtelinek, sőt az is megeshet, számos nehézség elé állít az élet, de te sokszor bizonyítottad már a rátermettségedet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egyik szemed sír, a másik nevet. A Nap és a Merkúr bolygó is kilép a jegyedből hétfőn, cserében különleges lehetőségeket jelez a Szaturnusz, és uralkodó bolygód, a Jupiter. Nagyon fontos baráti kapcsolatokat köthetsz, rájössz arra is, hogy ki az igazi barát és társ az életedben. Sokat tanulhatsz és fejlődhetsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hétfőn a Nap és a Merkúr bolygó a jeledbe lépnek, amellyel együtt megkezdődik a te hónapod. Úgy érzed, végre visszakaptad a hangodat, könnyebben és logikusabban érvelsz és mondod ki a gondolataidat. Nagyszerű időszak veszi kezdetét az életedben. Legyél nyitott és fogadd örömmel!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A Vízöntő jelében áll együtt a nagy tanító bolygó és a nagy szerencse bolygója. A Szaturnusz és a Jupiter nagyon ritka találkozása felszabadít téged. Mintha levegőhöz jutnál, és minden megtörténne, amire évek óta titkon vágyakozol. Ez a te éved lesz. Élvezz ki minden lehetőséget!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Könnyen lehet, nagyon különleges megérzéseid lesznek egész nap. Még az is megtörténhet, hogy szinte belelátsz a többiek fejébe. Picit ijesztő lehet ez a „tisztánlátás, tisztán hallás”, de valójában sokkal szórakoztatóbb, mint elsőre gondolod. Nagyon sok mindent tudhatsz meg magadról és a környezetedről is.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top