nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 31. – Családi vasárnap

Ma családi körben pihend ki az elmúlt hét fáradalmait, és töltődj fel a jövő hétre – ezt tanácsolja a napi horoszkóp!

Kos

A napi horoszkóp szerint az álmodozás, vágyakozás nem kerül el, hisz reméled, hogy munkád révén anyagi nyereségre is szert tehetsz. Erre azért ne építs, mert most könnyen adódhatnak váratlan kiadások, melyek felborítják minden tervedet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hatalmas baráti körrel rendelkezel. Általában te vagy az, aki másoknak segítséget nyújt, most azonban fordul a kocka. Olyan információkat, támogatást kaphatsz, amelyek jótékony hatással lesznek az életedre.

Napi horoszkóp 2021. 1. 31.

Családi vasárnap vár (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Érthető, hogy vágysz a társasági életre, baráti összejövetelekre, és nem utolsósorban persze érzelmi kalandokra is. Még akkor is, ha már nagyon eleged van az egészből, és legszívesebben becsuknád magad mögött az ajtót, gondolj arra, hogy remélhetőleg hamarosan vége ennek a rémálomnak.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Sajnos ezekben a napokban hajlamosabb leszel kissé felületesebben kezelni kapcsolataidat, nincs most kedved lelkizni, mások problémáit meghallgatni és megoldani, ezért a Nyilasokkal, a Skorpiókkal, az Oroszlánokkal egyáltalán nem találod meg a hangot, sőt szinte idegesítenek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Általában nagyon sokat teszel a családodért, és bizony nagyon rosszul érint, ha ők ezt nem viszonozzák. Szerencsés helyzetben vagy, mert gyökeres változás előtt állsz, mely igen nagy hatással lesz rád. Ha igazságtalanság ér, feltétlenül vállald fel a véleményed, és tisztázd a dolgokat!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Jó, ha tudod, hogy van olyan ember körülötted, akiben megbízhatsz, és aki megfelelően komolyan is vesz téged. Most szükség lehet a támogatására, tanácsára. Arra vigyázz, hogy ne ragaszkodj megrögzötten a véleményedhez, kis nyitottság és rugalmasság is szükséges a sikerek eléréséhez.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem árt figyelni arra, hogy másokra is kellő időt és energiát szánj, mert ha csak magaddal vagy elfoglalva, veszekedések, perlekedések, vitás helyzetek adódhatnak ma. Csapatmunkára alkalmas nap a vasárnap, nagy energiákat vagy képes megmozgatni magadban és másokban.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

A héten alacsonyabb a stressztűrő képességed. Több pihenés, lazítás, alvás, barátokkal vagy családdal való kikapcsolódás viszont segíthet a problémán. Vasárnapra már jelentősen csillapodnak a kedélyek, és alaposabban tudsz foglalkozni a felmerülő problémákkal.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sokat foglalkozol mások, többnyire rokonok ügyeivel. A segítőkészség dicséretes, ám vannak határai. Semmiképpen ne engedd, hogy valaki visszaéljen a jóindulatoddal. Tarts tisztes távolságot és akkor nem lehet baj.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha valamilyen befektetési lehetőség adódik, nem árt, ha alaposan meggyőződsz arról, hogy a dolog teljesen tiszta. Hajlamos lehetsz ugyanis elcsábulni olyasmi iránt, ami nem annyira értékes vagy fontos, mint amilyennek látszik. Ha nem vigyázol, sokat veszíthetsz ezen az ügyleten.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma igazán alkalmas az idő arra, hogy szépérzékeddel, kitartó, precíz munkáddal érvényesülj. Karriered, előmeneteled, esetleg tanulmányaid alaposan lekötik az idődet és a figyelmedet, de ez az, amiben képes vagy kiteljesedni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Igen mozgalmas nap áll előtted, változatlanul erőd teljében vagy. Intenzív élményekre, óriási lendületre számíthatsz, ezek elsősorban lelki és érzelmi életedet gyarapítják. Akik még magányosak, vessék latba erőteljes és szexi kisugárzásukat és a külvilágra gyakorolt kivételes hatásukat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top