nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 30. – Jól alakulnak a dolgaid

A napi horoszkópod szerint rengeteg lesz a munkád és a kötelességed, de szerencsére nagyon jól haladsz mindennel, ügyesen megszervezed a napodat.

Kos

Ma megengedheted magadnak azt a luxust, hogy lazíts. Ez rendben is van addig, amíg meg nem szeged valamelyik írott vagy íratlan szabályt. Figyelj a részletekre! Lelkileg és fizikailag is a topon vagy. Keresed a társaságot, ugyanakkor jól nézd meg, kiket engedsz betekinteni a magánszférádba. Nem jó mindenkit túl közel engedni magadhoz.

Napi horoszkóp 2021. 1. 30.

Jól alakulnak a dolgaid (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp azt súgja neked, hogy teljesen elvarázsol valaki, aki a közeledben él. Lehet, hogy barátságról vagy flörtről van szó. Mindenesetre ez az érzés megszépíti a szombatodat. A szívedben egyre inkább érzed a változást, de te, aki remek szónok és társalgó vagy, most inkább a szótlanságot választod. Nehezedre esik hangosan kimondani, amit gondolsz. Természetesen semmit nem kell elsietned.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Többször lesz hiányérzeted. A hivatásodban és a társas kapcsolatokban hajszolni szeretnéd az életet, ám erre jelenleg nincs reális esélyed. Az ilyen, csendesebb időszakokban töltekezz fel. Sok lesz a rutinmunka, de ezeket gond nélkül elvégzed. A többi időt fordítsd a szellemi fejlődésedre.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Érzelmeidet, bár áradnának, inkább mind elfojtod. Nincs elég bátorságod, hogy kimutasd őket. Az sem lehetetlen, hogy egy titkos kapcsolat veszi kezdetét. Ezt valóban nem lenne szerencsés a nyilvánosság orrára kötni. Hivatásod területén előrelépés várható.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A hangsúly nálad most a kommunikáción van. Fontos, hogy kellő pontossággal fogalmazd meg a vágyaidat és a véleményedet is. Sokat segít, hogy mostanában fizikailag lényegesen erősebb vagy, mint korábban. Legyél nyitott, ismerkedj! Különösen vonzó vagy mostanában.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Elsősorban a pénzügyeidet tartsd rendben, de néhány kitűzött célodat is érdemes lenne felülvizsgálnod. Ha vizsgára készülsz, legyél bátor. Nyílt tekintettel és határozott fellépéssel egyszerűbb lesz a helyzeted. Minden ajtó kinyílik előtted.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Fantasztikusan mozgékonynak, energikusnak érzed ma magad. Menj, fuss a szabadban, hívd a barátaidat is. Könnyen veszed a legbonyolultabb kihívásokat is. Legszívesebben egy percet sem lazítanál.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Barátokra nagy szükséged van. A pandémia miatt hosszabb ideig nem találkoztál a számodra fontos emberekkel, most már elérkezettnek látod az időt, hogy társasági életet élj. Még ha bulizni most nem is lehet, azért egy kisebb baráti csapattal elmehettek sétálni a szabadba. Egyre emelkedettebb a hangulatod. Uralkodó égitested, a Nap most szoros közelségbe kerül a szépségért felelős Vénusszal.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Párkapcsolatban olyan napokat élhetsz meg, amelyek csak ritkán adódnak. Alapvetően visszafogott, szégyenlős természeted most kicserélődik. Kedvében jársz a párodnak, és a szép szavak mellett tettekkel is bizonyítod az odaadásodat. Boldog lesz tőle.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon mélyek az érzéseid. Szenvedélyességed azonban nem tud a felszínre törni, mivel szemérmes vagy. Most nem sikerül megtalálni az arany középutat, a hangulatod ingadozhat. Mindenképpen profitálsz ezekből az érzésekből. Jobban megismered önmagad, és ha esetleg kreatív területen munkálkodsz, ez a belső feszültség sokat hozhat a konyhára.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Most különösen sokat foglalkozol az otthonteremtéssel, esetleg költözéssel vagy lakásfelújítással. Jó néhány Vízöntő számára komoly kihívásokat tartogat a szombat és bizony jelentős kiadásokkal is számolni kell.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Igyekezz mihamarabb kiereszteni a feszültséget magadból, különben olyan embereken csattan az ostorod, akik egyáltalán nem érdemlik ezt meg. Még véletlenül se akarj anyáskodni a barátaid és a párod felett, mert azt biztos, hogy nem viselik jól.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top