Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 20. – Egész jónak ígérkezik a mai nap

Csütörtökön viszonylag nyugodt napot jeleznek a bolygók. Az is igaz, hogy ma nem lesz könnyű önfegyelmet gyakorolni. Úgy érezheted magad, mintha a kisördög suttogna a füledbe. Ha nem engedsz a kísértésnek, ez a mai igazán jó nap lehet a napi horoszkóp szerint.

Kos

Hajlamos lehetsz csütörtökön a határaidat feszegetni. Az is lehet, hogy a munkatársaid idegeit teszed próbára. Tudatosabbnak kellene ma lenned, és vedd észre, hol húzódik az a határ, amelyen nem kellene átlépned. A csipkelődés egy darabig vicces, de ha érzékeny pontot érintesz, nagyon fájó lehet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A múlton járhatnak a gondolataid csütörtökön. Valójában jól is teszed, amíg azokon a korábbi célokon agyalsz, amelyeket valamilyen oknál fogva nem valósítottál meg. Az is lehet, érdemes egyik-másikat leporolni, és ismét neki futni a megvalósításnak. Nem kell kapkodnod, ráérsz átgondolni mindent.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Úgy tűnik, visszakapsz egy munkatársat, akivel a múltban nem értették meg egymást. Finoman szólva sem repesel az ötlettől, s ez rá is nyomja a bélyegét az egész napodra. A megoldás a nyitottságban rejlik. Mi lenne, ha adnál neki és magadnak is egy második esélyt? Sok idő eltelt azóta, hátha mindketten egészen mások lettetek…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Csütörtökön a párodnak van rád a legnagyobb szüksége. Persze, a munka mellett nem tudod megoldani, hogy az egész napot együtt töltsétek, de legalább este figyelj kicsit rá. Ha még nincs párod, de szeretnél, jól tennéd, ha csütörtökön nyitott szemmel és szívvel járnál. Ma ugyanis bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kicsit nehézkesnek, lassúnak érezheted magad csütörtökön. Nem mondhatni, hogy túltengene benned a lelkesedés. Ne lepődj meg a borús hangulaton, a bolygók most nem feltétlenül téged támogatnak. Sőt, valójában a múlttal próbálnak szembesíteni. Szóval, ha bármilyen elvarratlan szállal kapcsolódsz még a múlthoz, érdemes ezt végleg lezárnod.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Csütörtökön talán azon kapod magad, hogy a párkapcsolatod elején merengsz. Milyen volt, amikor megismerkedtetek egymással, s talán még az első randevú is eszedbe jut. Ha épp szingliként élsz, talán valamelyik korábbi párod dobogtatja meg újra a szívedet. Vajon miért szakítottatok? Miért ért véget ez a szerelem? Nyomós érveket találsz, hogy miért ne melegítsd fel…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Egyre jobban alakul ez a hét… (fotó: Getty)

Mérleg

Családodban lehetnek többen is, akik tőled várják a megoldást. Semmi esetre se bosszantsd fel magad az elvárásaikon. Inkább gondold végig, hogy mire alapozzák mindezt? Könnyen lehet, tényleg te vagy most az egyetlen, aki tiszta vizet önthet a pohárba. Vedd elő a diplomatikus énedet, és tegyél pontot az ellentétek végére.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Furdalja az oldaladat a kíváncsiság. Nos, csak akkor tudhatod meg azt, ami igazán érdekel téged, ha kérdezel, kérdezel és kérdezel. Benned egy valódi Sherlock Holmes lakik, hihetetlen tehetséggel nyomozod ki a legapróbb részleteket is. Ha tudni akarod az igazságot, csak használd ezt a kivételes képességedet.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Csütörtökön nem erősséged a fegyelem. Sőt, szinte folyamatosan a határaidat feszegeted. Hajlamos lehetsz a látványos gesztusokra, kézmozdulatokra, a színpadias viselkedésre. A drámát érdemes kerülnöd, mert azzal nem leszel hiteles a többiek szemében. Nem fognak hinni neked, mert úgy érzik, csak megjátszod magad.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Könnyen lehet, hogy csütörtökön több meghívást is kapsz. Talán kávéra, üdítőre invitálnak a többiek, meg persze egy kis beszélgetésre is. Fogadd örömmel a meghívásokat, és eszedbe se jusson gyanakodni. Most tényleg minden hátsó szándék nélkül, egyszerűen csak kíváncsiak rád a többiek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Könnyen lehet, hogy már jó ideje motoszkál a fejedben valamilyen gondolat, ötlet. Egyelőre jobban teszed, ha még érlelgeted, és alaposan átgondolod a lehetőséges következményeket. Amikor úgy érzed, hogy az ötletedet tökéletesre formáltad, akkor érdemes megosztanod a többiekkel…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Legyél nyitott és nagyon figyelmes csütörtökön. Ma ugyanis több olyan információt tudhatsz meg, amelyek a jövődet is érinthetik valamilyen szempontból. Az is fontos, hogy csak vedd tudomásul ezeket, de semmi mást ne fűzz hozzájuk. Egyelőre még nem tudhatod, mit hoz a jövő, de jó tudni, hogy merre érdemes elindulnod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top