Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 7.: Végre egy nyugodt vasárnap

Vasárnap megérkezik a várva várt nyugalom. A napi horoszkóp szerint pihenhetsz, lassulhatsz egész nap. A zaklatott hét után nagyon megérdemled a lazítást. Tényleg rád is fér...

Kos – napi horoszkóp

Vasárnap nagyon sokat gondolkozol a jövőn. Tökéletesen alkalmas a mai nap a tervezésre, de azért jó lenne, ha nem ezzel foglalkoznál egész nap. Persze, érdemes megtervezni részleteiben a nyári szabadságot, a programokat. De ezt ne egyedül tedd, a párod boldog lesz, hogy veled ötletelgethet,

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Vasárnap érdemes kimozdulni otthonról. Sétálj minél többet a friss levegőn. Ha kertészkedni van kedved, ahhoz is tökéletesen alkalmas a mai nap. Az aktív pihenés mellett legyél passzív is, délután lógasd egy kicsit a lábadat. A mostani hetet követően megérdemled a semmit tevést is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Vasárnap érdemes átgondolnod, mennyi minden történt veled. Idézz fel mindent a hét elejétől kezdve egészen a mostani pillanatig. Rájössz, olyan sok mindent éltél meg, mint máskor szinte egy egész hónap alatt sem. Megérdemled a pihenést, a lazítást, engedd is meg magadnak.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Pároddal nagyon sokat beszélgettek vasárnap. Az egész nap csak a tiétek, amire – valld be – nagy szükséged volt már. Ez egy olyan nyugalmas és békés nap, amit mindenképpen érdemes kettesben töltenetek. Miért is ne randizhatnátok, vagy kirándulnátok kettesben egy nagyot?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Az egészséged a legfontosabb. S ha picit is őszinte vagy magadhoz, beláthatod, nem sok figyelmet fordítottál magadra az elmúlt hetekben. Pontosan ezért legyen a vasárnap csak a te napod, amikor sokat pihensz, egészséges ételeket és italokat fogyasztasz. Vigyázz magadra, ne a nyár elején robbanj le!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Az elmúlt napok zaklatott hangulatát követően végre ismét visszatér a nyugalom, a béke. Sokkal jobban érzed magadat, de türelmesebb is vagy mindenkivel. Jó ötlet lenne, ha kirándulnál a családdal, a pároddal, vagy a barátokkal. Érdemes kimozdulnod az érintetlen természetbe, ez most még inkább feltölti a lelkedet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vasárnap végre az egész heti feszültséget kipihenheted

Vasárnap végre az egész heti feszültséget kipihenheted (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Nem biztos, hogy mindenkivel szót értesz a családban. Igazából nem is kell mindenkivel megértetned magad. A legfontosabb, hogy használd a különleges diplomáciai érzékedet, mert azzal könnyedén elejét veszed a konfliktusoknak. Ne foglalj állást most sem, csak próbáld harmonikussá tenni a beszélgetést.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Vasárnap úgy érzed, muszáj menned. Nagyszerű ötlet, ha kirándulsz, sétálsz a természetben. S mivel nagyon érzékeny típus vagy, olyasmit is megérzel, amit mások nem. Például, ha megöleled a fákat, érezheted azok különleges energiáját, erejét. Ez az energia most nagyon feltölt téged.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Vasárnapra végre elszáll minden feszültség belőled és a környezetedből is. Újra megtalálod a hangot mindenkivel, s megtapasztalhatod, milyen sokat ér a béke és a nyugalom. Csináld, amit igazán szeretsz, menj kirándulni, hegyet mászni, töltsd az egész napot a természetben. Rád fér már…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Lehet, hogy nem a terveid szerint alakul a vasárnap, de mégsem lesz okod panaszra. A hirtelen jött változás ugyan alapjaiban alakítja át a napodat. Ennek ellenére nemcsak nagyszerűen érzed magad, de rájössz, hogy a rugalmasság időnként rendkívül praktikus és hasznos. Neked meg épp ez a legfontosabb.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Vasárnap lazíts, pihenj, ereszd ki a gőzt magadból. Nagyon sok minden történt a héten, megérdemled a teljes kikapcsolódást. Tarthatsz ma sorozatmaratont, rendelhetsz ebédet/vacsorát a kedvenc éttermedből, így ha nincs kedved hozzá, ki sem kell mozdulnod otthonról.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A vasárnap tökéletes lehetőség, hogy megtervezd a közeli és távolabbi jövőt. Például a nyári programokat is kitalálhatod. Mikor szeretnél szabadságra menni, mivel és hol töltenéd a legszívesebben a nyaralást? Persze, jusson idő a párodra és a lazításra is. Nagyon rád fér már…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top