nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 11. – Váratlan fordulatok

Pénteken ismét meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók. S hogy ez számodra mit jelent? Kiderül a napi horoszkópból.

Kos

Na végre! Valószínűleg ezt többször elmondod pénteken. Új lendületet kapnak a terveid, visszatér az optimizmusod, a magabiztosságod. Nagy szükséged van a pozitív érzésekre, amikor tudod, mit akarsz elérni és megvalósítani. Hajrá! Ma semmiképp se fogd vissza magad!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 12. 11.

Váratlan fordulat jöhet (Fotó: Unsplash)

Bika

Váratlan helyzetekkel számolnod kell pénteken. Most valójában az a legjobb magatartás, ha felkészülsz a legrosszabb forgatókönyvre, de a lehető legjobb megoldást látod magad előtt. Ez egyáltalán nem pesszimista hozzáállás. Sőt! Bármi történik veled, tudd, hogy mindenből van kiút.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Olyan sok támogatást kapsz pénteken, hogy alig hiszed el, ez tényleg veled történik. Igen, ideje bízni magadban. Nagyon szerethető, és nagyon intelligens ember vagy, aki megérdemli, hogy az ötleteit elfogadja a környezete. Különleges meglepetésben lehet most részed. Fogadd el!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ami tegnap nehézséget jelentett a munkahelyeden, pénteken szinte varázsütésre oldódik meg. Látod, mennyire jól jelezték a bolygók, hogy semmit sem kell erőltetned? Bőven elég elhinteni a magokat a megfelelő helyen, hogy aztán gyarapodásnak indulhassanak az ötletek…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénteken úgy megy minden, mint a karikacsapás. Amiről lemondtál, amit elengedtél, mert az elmúlt napokban nem boldogultál vele, bámulatos lendületet kap. A hétvége előtt úgy teheted le a munkát, hogy mindent elértél és megvalósítottál, amit igazán szerettél volna. Veregesd meg a válladat!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Pénteken a családra fordítsd a figyelmedet. Amire az elmúlt napokban nem jutott idő, arra mindenképpen szánj ma. Fontos egyeztetések várnak rád. És most sokkal könnyebb lesz mindenkivel egyetértened. Legyél nyitott a javaslatokra, hallgasd őket figyelmesen, jó dolgokat mondanak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Váratlan kiadást hozhat a péntek. Lehet, hogy olyasmire kell nagyobb összeget kiadnod, amire egyáltalán nem készültél fel. Ha van tartalékod, könnyedén megoldod, ha nincs, lehet, kölcsön kell valakitől kérned. Utóbbi esetében érdemes elgondolkodnod a jövőbeni takarékosabb életmódról.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A legváratlanabb pillanatban kerülhetsz bántó helyzetbe pénteken. De most nagyon észnél kell lenned. Ha visszavágsz, csak olajat öntesz a tűzre. A megoldás a türelemben rejlik. És persze abban is, hogy nem sértődsz meg. Inkább próbáld átgondolni, vajon mit akar tanítani neked ez a helyzet?

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pénteken hihetetlenül lelkes leszel, mert végre úgy érzed, minden elképzelésed valóra válik. Nagyon sok energiád lesz, de arra figyelj, mire használod ezt. Ha túl sokat beszélsz, azzal zavarhatod a többieket. Érdemes minél többet mozognod. Kocogás, futás közben jönnek most a legjobb gondolatok.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szerencsés vagy, mert pénteken jól alakulnak a dolgaid. A munkádban is új lendületet kapsz, és a családi, otthoni feladatok is sínre kerülhetnek végre. Jó érzésekkel tekinthetsz a hétvége elé. Meg is érdemled majd a nyugalmat, a pihenést. Szó szerint is megdolgoztál érte.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Amit tegnap képtelen voltál megbeszélni a környezeteddel, pénteken új lendületet kap. Magad is meglepődsz, hogy történhet mindez. Ne agyalj fölöslegesen rajta, inkább örülj neki, hogy végre egyetértenek veled a többiek. Talán most értek be ezek a dolgok. Nem volt hiábavaló a befektetett energia.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénteken nagyot fordulhat veled a világ. Tegnap még óvtak a bolygók a pénzügyi döntésektől, ma pedig egyenesen arra „kérnek”, hogy erre koncentrálj a leginkább. Nagyszerű lehetőségek nyílhatnak meg előtted. Legyél bátor, és tedd meg a legfontosabb lépéseket. Megéri…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top