nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 03. – A vasárnap az elmélkedésé

Azt mondják, nem érdemes visszafelé nézni, de néha a múltadba kell tekintened, hogy megtaláld a jelen problémáinak megoldását.

Kos

Mindegy, ki áll ma az utadba, vagy ha éppen szigorú pillantások kereszttüzében, mindenféle támogatás nélkül kell továbbmenned, ne térj le az ösvényről! Különösen sok lehet most körülötted a negatív energia, ezért ne nézz se jobbra, se balra, csak haladj a célod felé. Magyarázkodni később is ráérsz, a tettek azonban nem várhatnak tovább.

Napi horoszkóp 2021. 01. 03.

A csöndes elmélkedés nyugalmat ad (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Bár nehézségeidet még mindig nem tudod olyan hatékonyan kezelni, ahogy szeretnéd, legalább humorérzéked visszatérőben van. Ismerőseid csodálkoznak is ma a könnyed eleganciádon, amivel a stresszhelyzeteket kezeled.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Zavarosan indul a vasárnap és később sem biztos, hogy átlátod a helyzetet. Próbáld megérteni saját- és környezeted motivációit. Egy szakmai területen zajló flört a szokásosnál is jobban felkavarhat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A világ nem csak fekete és fehér, és a szürkén kívül is van még árnyalat. Mielőtt elítélsz valakit, gondold végig, hogy milyen indokok vezérlik, mert talán rájössz, hogy nem neked akar rosszat, csak a maga módján próbál boldogulni. Ha nyitottabban állsz a világhoz, a te dolgaid is jobban alakulnak majd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Néhány meglepő információ, egy vasárnapi váratlan találkozás hatására újra kell gondolnod korábbi terveidet. Valósítsd meg hirtelen ötleteidet! A spontán késztetések sokkal hatékonyabbaknak bizonyulhatnak, mintha hetekig agyalnál rajtuk.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Legyél nyitott és befogadó, számos élmény vár ugyanis rád, csak észre kell azokat venni. Ne nagy dolgokra gondolj, az apróságokban rejlik a mai nap valódi szépsége. Új emberek, váratlan helyzetek, de mindnek oka van, hogy most találkozol velük.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bár ma nem vagy csúcsformában, de nincs okod az elkeseredettségre. Mások ötleteivel is képes vagy azonosulni és céljaikért úgy küzdeni, mintha azok a sajátjaid lennének. Az önzetlenséged természetesen nem marad észrevétlen, ha úgy alakul, számíthatsz a viszonzásra.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Próbálsz koncentrálni egy feladatra, de nehéz, ha valaki a saját problémáival mindig eltereli a figyelmedet. Ne hagyd, hogy az ő tehetetlensége a te eredményeidet is visszafogja. Ha kell, add világosan a tudtára, hogy most a saját teendőiddel kell foglalkoznod, de később szívesen segítesz neki, ha marad rá időd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az érzelmi skála minden árnyalatán végigmész ma, a mélységektől a magasságokig sok mindent megtapasztalsz. Valakiben csalódni fogsz, valaki viszont a legváratlanabb helyzetben melléd áll, és bár egy számodra fontos dolgot elveszíthetsz, egy másik csatát megnyerhetsz. Csak rajtad múlik, hogy a nap végén merre billen a mérleg nyelve.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Mielőtt ma belemész egy konfliktusba, gondold végig, hogy valóban a saját véleményed mellett állsz ki, vagy valaki a füledbe suttog. Talán egy rosszakaród kelt feszültséget körülötted, hogy megossza az energiáidat. Ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani, ne keress problémát ott is, ahol nincs valójában.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Feltűnhet ma valaki a múltadból, akivel te már régen szerettél volna minden kapcsolatot lezárni. Most ne a másik érzelmei miatt aggódj, érthető, ha nem akarod megbántani, de mindenkinek a maga démonjaival kell megbirkózni. Neked arra kell koncentrálnod, hogy te érzelmi sérülés nélkül tudj továbblépni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Izgatott vagy egy randevú miatt, ami ígéretesnek tűnik, de még nem mered beleélni magad a dologba. Pedig valószínű, hogy az illető nagyon is erős érzelmeket táplál irántad, a kérdés csak az, hogy te készen állsz-e már egy ilyen kapcsolatra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top